Geïsoleerde serrebouw

Om het hele jaar door te genieten van uw prachtige serrebouw, bouwt Busscher Serrebouw uw serre met de allerhoogste isolatiewaardes. Hierdoor bent u verzekerd dat uw geïsoleerde serrebouw beschikt over lage energiekosten en onderhoudskosten. Bovendien behoudt het triple-glas in de koude maanden de warmte in uw serrebouw en in de warme maanden juist de koele lucht. Hierdoor geniet u het hele jaar van de ideale temperaturen in uw duurzame en geïsoleerde serrebouw.

Serrebouw op maat

Als specialist in het realiseren van geïsoleerde serres, vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en orangerieën, beschikken wij over de allerhoogste expertise en ervaring om uw gedroomde serrebouw op maat te verwezenlijken. Of u nu droomt over een serrebouw met een glazen, houten of aluminium uitstraling, bij Busscher Serrebouw weet u zeker dat uw gedroomde serrebouw op maat werkelijkheid wordt. 

Bovendien heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt die samen u de processen doorneemt en uw vragen beantwoord. Zo heeft u geen extra omkijken en zorgen tijdens de realisatie van uw serrebouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een serrebouw of wilt u liever advies over uw gedroomde serrebouw? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serrebouw op maat!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serrebouw

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen