Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Serre
Elke serre is maatwerk

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een serre of orangerie (ook bekend als klassieke serre) is dé oplossing. Een serre vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre of orangerie geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent.

Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling. Dit wilt u toch ook?

Bekijk ook eens: glazen serre, houten serrealuminium serrehoreca serre of orangerie.

 

Glazen vouwwand van Solarlux

Een serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher Serrebouw laat u zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw is van begin tot eind een bedrijf dat staat voor vakmanschap gebleven. Van meedenken met het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de serre, wij zijn meer dan tevreden. Wij raden Busscher Serrebouw dan ook ten zeerste aan.”

Fam. Dijkstra, Rotterdam

Met een serre wordt binnen buiten

Een verlengstuk van uw woning waarmee u een stukje buiten naar binnen haalt. Of binnen naar buiten. Dat is het gemak van een serre. De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk ‘bijna’ buiten te blijven zitten.

 

Een serre is een toegevoegde waarde voor uw woning

De serre is op twee manieren een toegevoegde waarde voor uw woning. Om te beginnen krijgt u meer woonoppervlakte door de extra gecreëerde ruimte in de serre, die u op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, een hobbykamer of werkkamer, keuze genoeg. Daarbij geeft een serre ook een meerwaarde aan een woning bij eventuele verkoop. Een serre geeft dus dubbel voordeel.

Serre met lichtstraat en glazen vouwwanden

Een greep uit onze projecten

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerpen van een serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Alle wensen zijn bespreekbaar, ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen