Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Serre
Elke serre is maatwerk

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een serre of orangerie (ook bekend als klassieke serre) is dé oplossing. Het vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre of orangerie geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent. Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling. Dit wilt u toch ook?

Wilt u meer informatie over onze type serres? Bekijk dan onze glazen serres, aluminium serres, houten serres of orangerieën.

serre eetkamer

Een serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher Serrebouw laat u zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw is van begin tot eind een bedrijf dat staat voor vakmanschap gebleven. Van meedenken met het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de serre, wij zijn meer dan tevreden. Wij raden Busscher Serrebouw dan ook ten zeerste aan.”

Fam. Dijkstra, Rotterdam

Haal het buitenleven naar binnen

Een serre is een verlengstuk van uw huis waarmee u een stukje buiten naar binnen haalt. Of binnen naar buiten. Dat is het gemak van een serre. Zelfs tijdens de eerste zonnestralen in het voorjaar kunt u al genieten van uw serre als een behaaglijk terras. En op een zomeravond kunt u er nog heerlijk zitten, zelfs als het wat afkoelt.

Toegevoegde waarde voor uw woning

De serre is een plek die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Als extra woonkamer of ruime woonkeuken bijvoorbeeld. Daarbij creëert het extra vierkante meters aan woonruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers als je besluit je huis te verkopen.

Alle voordelen van een geïsoleerde serre

tuinserre

Een greep uit onze projecten

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Denkt u aan een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting? Alle wensen zijn bespreekbaar.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Veel gestelde vragen over serres

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over serres. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Het is een logische gedachte dat een serre in de zomer opwarmt. Integendeel. Door onze inzet van de juiste isolerende materialen en het warmte- en zonwerende glas in het dak is de serre in de zomer een heerlijke plek om te vertoeven.

   

  Een serre kent diverse voordelen. Zo vergroot een serre de woonruimte, het woongenot en de woningwaarde. Bovendien kunt het hele jaar door genieten van het buitenaanzicht, maar behoudt u de voordelen van het binnen zijn. Wilt u een extra woonkamer, eetkamer, studeerkamer of zelfs een bijkeuken in uw bestaande huis? Dan is een serre de oplossing voor u!

  Bij Busscher Serrebouw maken wij op maat gemaakte serres van hoge kwaliteit. Hierdoor werken wij niet met standaard prijzen, maar krijgt u een op maat gemaakte prijs. Zo heeft u altijd een eerlijke prijs. Graag maken we een prijsindicatie inclusief bouwkundig werk op basis van uw wensen.

  Bij Busscher Serrebouw zijn al onze serres geïsoleerd en daarmee duurzaam. Dit is niet alleen voordelig voor het klimaat, maar vanwege de lage stook- en verbruikskosten ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Daarnaast profiteert u door de hoogwaardige isolatie van comfortabele temperaturen in uw serre. Zowel in de zomer als in de winter. Wilt u meer lezen over geïsoleerde serres? Kijk dan onze pagina over geïsoleerde serre.

  Het verschil tussen een serre en een orangerie zit hem in het ontwerp. Een orangerie is een aanbouw die wordt uitgevoerd met een plat dak waarin een aluminium of houten lichtstraat is verwerkt. De vorm en afmeting zijn, naar wens, te bepalen.

  We praten over een serre als het dak compleet in glas is uitgevoerd. Er zijn verschillende typen daken mogelijk: een lessenaarsdak, zadeldak of waaierdak. Zowel een serre als een orangerie kan worden uitgevoerd met aluminium of houten vouwwanden en schuifpuien.

  Busscher Serrebouw kijkt altijd na of er een omgevingsvergunning aangevraagd dient te worden. Als specialist in het bouwen van serres, hebben we ervaring met het aanvragen van vergunningen. Hierdoor weet u zeker dat een serre mogelijk is!

  • Eerlijk en deskundig advies.
  • Aanvragen van de vergunningen.
  • Alle voorkomende bouwwerkzaamheden.
  • Advies en verkoop van de specialistische raambekleding voor serre-daken, vouwwanden en schuifpuien.
  • Het leveren en monteren van alle soorten hoogwaardige serres en orangerieën, houten serres, aluminium serres of een combinatie van deze materialen.
  • Een origineel en exclusief ontwerp waarbij wij niet gebonden zijn aan standaard maten of vormen, wij kunnen meer!
  • Bouwbegeleiding tijdens het gehele trajact.
  • Dat wij samen met onze Twentse vakmannen onze afspraken nakomen met een nuchtere Twentse instelling.
  • Afspraak = afspraak!

  Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakte serre.

  Busscher duurzaam