Serre

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een serre, lichtstraat, veranda of orangerie is dé oplossing. Het vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre of orangerie geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent. Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling.

Serre met lichtstraat en vouwwand

Met een serre wordt binnen buiten

Een verlengstuk van uw woning waarmee u een stukje buiten naar binnen haalt, of binnen naar buiten, dat is een het gemak van een serre. De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk bijna buiten te blijven zitten.

Houten vouwwand in de serre

Serre, toegevoegde waarde voor uw woning

De serre geeft uw woning op twee manieren een toegevoegde waarde. U krijgt meer woonoppervlakte door de extra gecreëerde ruimte in de serre, die u op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, een hobbykamer of werkkamer, keuze genoeg. Daarbij geeft een serre ook een meerwaarde aan een woning bij eventuele verkoop. Een serre geeft dus dubbel voordeel.

Glazen vouwwand

Veel keus in materiaal voor uw serre

Er is veel keus in materialen voor een serre. Of u nou kiest voor een houten serre, een aluminium serre, staal of een combinatie van materialen, Busscher Serrebouw uit Ootmarsum kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Serre aanbouw met lichtstraat en grote glazen vouwwand

Waarom een serre of orangerie van Busscher Serre Bouw?

Wij begeleiden het totale bouwproces van uw serre. Busscher Serrebouw denkt met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher is uniek in ontwerp en uitvoering, optimaal geïsoleerd en wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Voor uw serre maken wij gebruik van duurzame materialen die garant staan voor een lange levensduur. Een serre van Busscher betekent dan ook zorgeloos genieten!

Serre bouw Rotterdam kraan

 

 

Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom!

In Ootmarsum en Baarn zijn onze showrooms gevestigd waar u de mogelijkheden en materialen 'live' kunt bezichtigen.

Afspraak maken
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Een inspirerende brochure over bouwen met glas.

Vraag aan
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

U wilt een prachtige aanbouw met glas? Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Beoordeling Klantenvertellen