Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Serre
Elke serre is maatwerk

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een glazen serre, lichtstraat, veranda of orangerie is dé oplossing. Het vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre of orangerie geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent. Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling.

busscher-solarlux-vouwwand

Een serre van Busscher
verzekert je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Met een serre wordt binnen buiten

Een verlengstuk van uw woning waarmee u een stukje buiten naar binnen haalt, of binnen naar buiten, dat is een het gemak van een serre. De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk ‘bijna’ buiten te blijven zitten.

Toegevoegde waarde voor uw woning

De serre geeft uw woning op twee manieren een toegevoegde waarde. U krijgt meer woonoppervlakte door de extra gecreëerde ruimte in de serre, die u op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, een hobbykamer of werkkamer, keuze genoeg. Daarbij geeft een serre ook een meerwaarde aan een woning bij eventuele verkoop. Een serre geeft dus dubbel voordeel.

serre-met-lichtstraat-en-vouwwand-hout-busscher
[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen

Een greep uit onze projecten

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maken een serre tot een perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering. Alle wensen zijn bespreekbaar, ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.