Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Over ons

Na jarenlang gewerkt te hebben als projectleider bij een serre bedrijf besloot Martijn Busscher in 2006 om, samen met zijn vrouw Daniëlle, een eigen bedrijf op te richten: Busscher Serrebouw. Geen productiebedrijf met een magazijn vol profielen, maar een flexibel bedrijf met korte lijnen dat kan maken wat de klant wil. Wij gaan puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken!

Gediplomeerd aannemer

Martijn is gediplomeerd aannemer en begeleidt persoonlijk elke serre aanbouw van begin tot eind. Hij is pas tevreden als de klant ook tevreden is! “Op het moment dat ik bij een klant zit, luister ik aandachtig naar de wensen en tegelijkertijd realiseer ik het ontwerp al in gedachten”, vertelt Martijn Busscher. Hij tekent het ontwerp ter plekke voor de klant uit, zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Na de opdracht

Na de opdracht gaat het team van Busscher Serrebouw verder met het ‘ontzorgen’ van de klant. Een eventuele bouwaanvraag wordt geregeld. Wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van een serre betrokken is. De klant heeft één aanspreekpunt en kan zelf verder met zijn eigen werk. Dat is wat wij onder ‘ontzorgen’ verstaan!

Ons motto?

Handen uit de mouwen en afspraken nakomen.
We komen namelijk uit het nuchtere Twente.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen