Over ons

Na jarenlang gewerkt te hebben als projectleider bij een serre bedrijf besloot Martijn Busscher in 2006 om, samen met zijn vrouw Daniëlle, een eigen bedrijf op te richten: Busscher Serrebouw. Geen productiebedrijf met een magazijn vol profielen, maar een flexibel bedrijf met korte lijnen dat kan maken wat de klant wil. Wij gaan puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken!

Minimalistische schuifpui van Busscher Serrebouw

Gediplomeerd aannemer

Martijn is gediplomeerd aannemer en begeleidt persoonlijk elke serre aanbouw van begin tot eind. Hij is pas tevreden als de klant ook tevreden is! “Op het moment dat ik bij een klant zit, luister ik aandachtig naar de wensen en tegelijkertijd realiseer ik het ontwerp al in gedachten”, vertelt Martijn Busscher. Hij tekent het ontwerp ter plekke voor de klant uit, zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn.

Glazen schuifpuien

Na de opdracht

Na de opdracht gaat het team van Busscher Serrebouw verder met het “ontzorgen” van de klant. Een eventuele bouwaanvraag wordt geregeld. “Wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van een serre betrokken is. De klant heeft één aanspreekpunt en kan zelf verder met zijn eigen werk. Dat is wat wij onder “ontzorgen” verstaan!

orangerie keller utrecht

Ons motto

Ons motto? Handen uit de mouwen en afspraken nakomen.
We komen namelijk uit het nuchtere Twente.

Houten serre aanbouw van Busscher Serrebouw

Lees meer over onze werkwijze>

Contact opnemen

Contact opnemen

Altijd al uw woning willen uitbreiden met een prachtige serre? Wij helpen u graag met uw bouwplannen!

Bel mij
Onze brochure

Onze brochure

Een uitgebreide brochure met alle informatie over ons en onze producten.

Brochure aanvragen

Beoordeling Klantenvertellen