Minimalistische puien

Glazen (schuif)puien met ultra slanke profielen: een moderne uitstraling, geen ruimte in beslag nemend, veel (isolatie)glas en eenvoudig bedienbaar. Zomaar enkele voordelen van deze prachtige grote glaspuien!

Het ultieme buitengevoel in huis! Een glazen (schuif)systeem met ultraslanke profielen. Dit systeem is heel goed te combineren met een nieuwe (serre)aanbouw, maar ook uitstekend toe te passen in een bestaande gevel van de woning. Het bijzondere van dit systeem is de techniek om zeer grote schuivende glaspartijen mogelijk te maken, zelfs met elektrische aandrijving en vergrendeling!

Glazen pui van CERO

Het comfort van een glazen schuifpui

Een grote glazen (schuif)pui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. Deze prachtige puien zijn optimaal geïsoleerd en worden op maat gemaakt. Een grote glazen schuifdeur in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort! Een schuifpui neemt geen ruimte in beslag op uw terras of in uw woonruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht.

Solarlux Cero schuifpui met triple glas

Hierbij zijn optimale transparantie en afwerking altijd de uitgangspunten. Daarom worden de ramen volledig weggewerkt en rollen de schuiframen op de geïntegreerde looprails van edelstaal geruisloos en licht in de gewenste richting. De sterke afdichtingssystemen garanderen een optimale isolatie op elke plek.

Glazen schuifpui in Almere

Voorbeelden minimalistische puien

Busscher Serrebouw heeft al verschillende projecten uitgevoerd met de minimalistische puien, zowel met schuivende als vaste glaspuien. Bekijk hier de voorbeelden. De glaspuien worden voorzien van veiligheidsisolatieglas (HR++ of TRIPLE), zelfs glasverwarming is mogelijk! Het systeem is goed te combineren met uw nieuwe serre (modern of juist klassiek) of om in uw bestaande woning toe te passen.

Transparantie, elegantie, optimaal licht en een buitengevoel!

Minimalistische schuifpui van Busscher Serrebouw

 

Bekijk de voorbeelden

Bekijk de voorbeelden

Grote glazen puien, vast of schuivend, geven optimaal licht in de woning en vooral een buitengevoel!

Naar de foto's
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Een inspirerende brochure boordevol informatie en voorbeelden!

Vraag aan

Beoordeling Klantenvertellen