Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Minimalistische schuifpuien
Direct contact met buiten

Glazen (schuif)puien met ultra slanke profielen: een moderne uitstraling, geen ruimte in beslag nemend, veel (isolatie)glas en eenvoudig bedienbaar. Zomaar enkele voordelen van deze prachtige grote glaspuien!

Het ultieme buitengevoel in huis! Een glazen (schuif)systeem met ultraslanke profielen. Dit systeem is heel goed te combineren met een nieuwe (serre)aanbouw, maar ook uitstekend toe te passen in een bestaande gevel van de woning. Het bijzondere van dit systeem is de techniek om zeer grote schuivende glaspartijen mogelijk te maken, zelfs met elektrische aandrijving en vergrendeling!

busscher-solarlux-vouwwand

Een schuifpui van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een minimalistische schuifpui van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Busscher beschikt over een professioneel team van meedenkende medewerkers, met ruime ervaring. Wij hebben een minimalistische schuifwand laten plaatsen, die geheel naar wens is uitgevoerd en door een eigen montageteam is geplaatst. Tijdens de plaatsing is er netjes gewerkt en nadien alles schoon en strak achtergelaten.Wij kunnen alleen maar positieve zaken noemen en Busscher serrebouw aanraden.”

Ruud, Borne

Het comfort van een glazen schuifpui

Een grote glazen (schuif)pui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. Deze prachtige puien zijn optimaal geïsoleerd en worden op maat gemaakt. Een grote glazen schuifdeur in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort! Een schuifpui neemt geen ruimte in beslag op uw terras of in uw woonruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht.

Hierbij zijn optimale transparantie en afwerking altijd de uitgangspunten. Daarom worden de ramen volledig weggewerkt en rollen de schuiframen op de geïntegreerde looprails van edelstaal geruisloos en licht in de gewenste richting. De sterke afdichtingssystemen garanderen een optimale isolatie op elke plek.

minimalistische_schuifpui_busscher-min
minimalistische-schuifpuien-met-trippelbeglazing

Voorbeelden minimalistische puien

Busscher Serrebouw heeft al verschillende projecten uitgevoerd met de minimalistische puien, zowel met schuivende als vaste glaspuien. Bekijk hier de voorbeelden. De glaspuien worden voorzien van veiligheidsisolatieglas (HR++ of TRIPLE), zelfs glasverwarming is mogelijk! Het systeem is goed te combineren met uw nieuwe serre (modern of juist klassiek) of om in uw bestaande woning toe te passen.

Transparantie, elegantie, optimaal licht en een buitengevoel!

[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen