Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Minimalistische schuifpui
Direct contact met buiten

Een glaspui met ultra slanke profielen heeft: een moderne uitstraling, geen ruimte in beslag nemend, veel (isolatie)glas en eenvoudig bedienbaar. Zomaar enkele voordelen van deze prachtige grote glaspuien!

Het ultieme buitengevoel in huis. Een glazen, minimalistische schuifpui met ultraslanke profielen. Dit systeem is heel goed te combineren met een nieuwe (serre)aanbouw, maar ook uitstekend toe te passen in een bestaande gevel van de woning. Het bijzondere van dit systeem is de techniek om zeer grote, schuivende glaspartijen mogelijk te maken. Ook met elektrische aandrijving en vergrendeling!

kunstof schuifpui

Een glaspui van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een minimalistische schuifpui van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten! Ontdek de vele mogelijkheden van glaspuien.

Maak een afspraak

“Busscher beschikt over een professioneel team van meedenkende medewerkers, met ruime ervaring. Wij hebben een minimalistische schuifpui laten plaatsen, die geheel naar wens is uitgevoerd en door een eigen montageteam is geplaatst. Tijdens de plaatsing is er netjes gewerkt en nadien alles schoon en strak achtergelaten.Wij kunnen alleen maar positieve zaken noemen en Busscher Serrebouw ten zeerste aanraden.”

Ruud, Borne

Het comfort van een glaspui

Grote glaspuien geven een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. Deze prachtige puien zijn optimaal geïsoleerd en worden op maat gemaakt. Een grote glazen schuifdeur in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort.

Een minimalistische schuifpui neemt geen ruimte in beslag op uw terras of in uw woonruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht.

Hierbij zijn optimale transparantie en afwerking altijd de uitgangspunten. Daarom worden de ramen volledig weggewerkt en rollen de schuiframen op de geïntegreerde looprails van edelstaal geruisloos en licht in de gewenste richting. De sterke afdichtingssystemen garanderen een optimale isolatie op elke plek.

Klik hier voor alle voordelen van een glazen schuifpui op een rijtje.

aluminium schuifpui
harmonica schuifpui

Voorbeelden van minimalistische glaspuien

Busscher Serrebouw heeft al verschillende projecten uitgevoerd met de minimalistische puien, zowel met schuivende als vaste glaspuien. De glaspuien worden voorzien van veiligheidsisolatieglas (HR++ of TRIPLE), zelfs glasverwarming is mogelijk! Het systeem is goed te combineren met uw nieuwe serre (modern of juist klassiek) of om in uw bestaande woning toe te passen.

Transparantie, elegantie, optimaal licht en een buitengevoel!

Inspiratie op doen? Bekijk de voorbeelden van minimalistische schuifpuien hier.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN MINIMALISTISCHE SCHUIFPUI

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over een minimalistische schuifpui. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een minimalistische glazen schuifpui heeft een moderne uitstraling, neemt geen ruimte in beslag en biedt veel isolatie. Het systeem is eenvoudig te bedienen en de grote glazen schuifdeur creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de brochure aan!

  Een glazen schuifpui van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten! Wij bieden begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering.

  Glaspuien bieden eindeloze mogelijkheden in afmetingen en materiaal. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld hout, aluminium of een combinatie daarvan. De geïsoleerde glaspuien worden op maat gemaakt en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk, zoals 2-delig, 3-delig en zelfs 4-delig.

  Busscher Serrebouw heeft al verschillende projecten uitgevoerd met minimalistische glazen schuifpuien, zowel met schuivende als vaste glaspuien. De glaspuien worden voorzien van veiligheidsisolatieglas (HR++ of TRIPLE) en het systeem is goed te combineren met uw nieuwe serre of om in uw bestaande woning toe te passen.

  Bij het ontwerp van minimalistische glazen schuifpuien zijn optimale transparantie en afwerking altijd de uitgangspunten. Daarom worden de ramen volledig weggewerkt en rollen de schuiframen op de geïntegreerde looprails van edelstaal geruisloos en licht in de gewenste richting. De sterke afdichtingssystemen garanderen een optimale isolatie op elke plek.