Glazen pui

Een prachtige transparante overgang van woonkamer of -keuken naar uw tuin of terras en in een handomdraai buiten zitten. Wie wil dat niet!

Mogelijkheden glazen pui

Wilt u de glazen pui in z’n geheel openen? Naar binnen of buiten vouwen? Geen zichtbare profielen? Hout of aluminium? Busscher Serrebouw biedt u meerdere mogelijkheden:

Vouwwanden:

Een vouwwand heeft als voordeel dat het in z’n geheel te openen is en voorzien is van een loopdeur.  De vouwwanden van Busscher Serrebouw zijn optimaal geïsoleerd (woning, achtergevel, serreaanbouw) en leverbaar in aluminium, hout en zelfs een combinatie daarvan. Lees meer over de mogelijkheden EN voordelen van de glazen vouwwand.

Grote schuifpuien / minimalistische puien:

Grote glazen (schuif)puien met een minimaal profielsysteem zorgen voor een maximale transparantie. Een moderne uitstraling en het gevoel buiten te zitten, maakt de minimalistische pui een perfecte aanwinst voor uw woning. Lees meer over de minimalistische puien en bekijk ook de voorbeelden van deze prachtige grote glazen puien.

Glazen hefschuifpuien:

Er zijn verschillende varianten mogelijk, 2-delig, 3-delig of 4-delig. De schuifpuien zijn voorzien van geïsoleerde profielen en HR++ isolatieglas.

Busscher vouwwand open en dicht

 

Glazen pui op maat

Onze glazen puien, welke u ook kiest, zijn van een hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3-dubbel) glas. Bekijk de voorbeelden van de verschillende glazen puien.

Glazen pui

 

 

 

Foto's minimalistische puien

Foto's minimalistische puien

Grote glazen (schuif)puien voor een naadloze overgang naar tuin of terras.

Bekijk de voorbeelden
Foto's vouwwanden

Foto's vouwwanden

Busscher Serrebouw levert en monteert glazen vouwwanden op maat.

Bekijk de voorbeelden