Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Glazen pui
Haal buiten naar binnen

Een prachtige, transparante overgang van woonkamer of -keuken naar uw tuin of terras en in een handomdraai buiten zitten. Wie wil dat niet! Met een glazen pui van Busscher Serrebouw is het mogelijk.

Alle glazen puien worden op maat door ons gemaakt van de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve uitstraling en een lange levensduur.

Glazen vouwwand van Solarlux

Een glazen pui van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen pui van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering glazen pui) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige glazen pui dat onze woning verbind met de tuin.”

Vahid, Utrecht

De mogelijkheden van Busscher Serrebouw

Wilt u de glazen pui in z’n geheel openen? Naar binnen of buiten vouwen? Geen zichtbare profielen? Hout of aluminium? Busscher Serrebouw biedt u meerdere mogelijkheden:

Vouwwanden
Een vouwwand heeft als voordeel dat het in z’n geheel te openen is en voorzien is van een loopdeur.  De vouwwanden van Busscher Serrebouw zijn optimaal geïsoleerd (woning, achtergevel, serreaanbouw) en leverbaar in aluminium, hout en zelfs een combinatie daarvan. Lees meer over de mogelijkheden EN voordelen van de glazen vouwwand.

Grote schuifpuien / minimalistische puien
Grote glazen (schuif)puien met een minimaal profielsysteem zorgen voor een maximale transparantie. Een moderne uitstraling en het gevoel buiten te zitten, maakt de minimalistische pui een perfecte aanwinst voor uw woning. Lees meer over de minimalistische puien en bekijk ook de voorbeelden van deze prachtige grote glazen puien.

Glazen hefschuifpuien
Er zijn verschillende varianten mogelijk, 2-delig, 3-delig of 4-delig. De schuifpuien zijn voorzien van geïsoleerde profielen en HR++ isolatieglas.

Serre aanbouw Amsterdam lichtstraat en schuifpui
Serre met houten vouwwand

Glazen pui op maat

Onze glazen puien, welke u ook kiest, zijn van een hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3-dubbel) glas. Bekijk de voorbeelden van de verschillende glazen puien.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen