Glazen pui
Haal buiten naar binnen

Een prachtige, transparante overgang van woonkamer of -keuken naar uw tuin of terras en in een handomdraai buiten zitten. Wie wil dat niet! Met een glazen pui van Busscher Serrebouw is het mogelijk.

Alle glazen puien worden op maat door ons gemaakt van de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve uitstraling en een lange levensduur.

glazen schuifwand

Een glazen pui van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen pui van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“De medewerkers van Busscher zijn erg servicegericht, netjes en werken alles tot het einde perfect af. Ze hebben een duidelijke planning en communiceren goed. Wij zijn heel blij dat we voor Busscher hebben gekozen.”

Esther, Apeldoorn

De mogelijkheden van Busscher Serrebouw

Wilt u de glazen pui in z’n geheel openen? Naar binnen of buiten vouwen? Geen zichtbare profielen? Hout of aluminium? Busscher Serrebouw biedt u meerdere mogelijkheden:

Glazen vouwwanden

Een vouwwand of harmonicadeur heeft als voordeel dat het in z’n geheel te openen is en voorzien is van een loopdeur.  De vouwwanden van Busscher Serrebouw zijn optimaal geïsoleerd (woning, achtergevel, serreaanbouw) en leverbaar in aluminium, hout en zelfs een combinatie daarvan. Lees meer over de mogelijkheden EN voordelen van de glazen vouwwand.

Grote schuifpuien / minimalistische puien

Grote glazen (schuif)puien met een minimaal profielsysteem zorgen voor een maximale transparantie. Een moderne uitstraling en het gevoel buiten te zitten, maakt de minimalistische pui een perfecte aanwinst voor uw woning. Lees meer over de minimalistische puien en bekijk ook de opgeleverde schuifpuien voor inspiratie.

Glazen hefschuifpuien

Er zijn verschillende varianten mogelijk, 2-delig, 3-delig of 4-delig. De glazen puien zijn voorzien van geïsoleerde profielen en HR++ isolatieglas.

glazen schuifwand overkapping
glazen pui

Glazen pui op maat

Onze glazen puien, welke u ook kiest, zijn van een hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3-dubbel) glas. Bekijk de opgeleverde schuifpuien die we hebben geplaatst in diverse woningen.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN GLAZEN PUI

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over een glazen pui. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een glazen pui van Busscher Serrebouw biedt begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur.

  Busscher Serrebouw biedt meerdere mogelijkheden voor glazen puien, waaronder vouwwanden, grote schuifpuien/minimalistische puien en glazen hefschuifpuien.

  Een vouwwand van Busscher Serrebouw kan in zijn geheel worden geopend en is voorzien van een loopdeur. Daarnaast is de wand optimaal geïsoleerd en leverbaar in aluminium, hout en een combinatie daarvan.

  Er zijn verschillende varianten mogelijk bij de glazen hefschuifpuien van Busscher Serrebouw, namelijk 2-delig, 3-delig of 4-delig. De puien zijn voorzien van geïsoleerde profielen en HR++ isolatieglas.

  De glazen puien van Busscher Serrebouw worden op maat gemaakt en zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3-dubbel) glas.