Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Glazen pui
Haal buiten naar binnen

Een prachtige transparante overgang van woonkamer of -keuken naar uw tuin of terras en in een handomdraai buiten zitten. Wie wil dat niet!

busscher-solarlux-vouwwand

Een glazen pui van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen pui van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Mogelijkheden glazen pui

Wilt u de glazen pui in z’n geheel openen? Naar binnen of buiten vouwen? Geen zichtbare profielen? Hout of aluminium? Busscher Serrebouw biedt u meerdere mogelijkheden:

Vouwwanden:

Een vouwwand heeft als voordeel dat het in z’n geheel te openen is en voorzien is van een loopdeur.  De vouwwanden van Busscher Serrebouw zijn optimaal geïsoleerd (woning, achtergevel, serreaanbouw) en leverbaar in aluminium, hout en zelfs een combinatie daarvan. Lees meer over de mogelijkheden EN voordelen van de glazen vouwwand.

Grote schuifpuien / minimalistische puien:

Grote glazen (schuif)puien met een minimaal profielsysteem zorgen voor een maximale transparantie. Een moderne uitstraling en het gevoel buiten te zitten, maakt de minimalistische pui een perfecte aanwinst voor uw woning. Lees meer over de minimalistische puien en bekijk ook de voorbeelden van deze prachtige grote glazen puien.

Glazen hefschuifpuien:

Er zijn verschillende varianten mogelijk, 2-delig, 3-delig of 4-delig. De schuifpuien zijn voorzien van geïsoleerde profielen en HR++ isolatieglas.

Serre Amsterdam lichtstraat en CERO schuifpui
serre-met-lichtstraat-en-vouwwand-hout

Glazen pui op maat

Onze glazen puien, welke u ook kiest, zijn van een hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3-dubbel) glas. Bekijk de voorbeelden van de verschillende glazen puien.

[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen