Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Orangerie
Altijd zomer in huis

Wilt u het hele jaar genieten van het zonnetje en het buitenleven? Met de bouw van een orangerie aan uw woning is het net alsof het bij u thuis altijd zomer is! Bij Busscher Serrebouw is elke orangerie uniek in ontwerp en uitvoering.

Kwaliteit en vakmanschap staan voorop. Busscher Serrebouw werkt met duurzame materialen die een lange levensduur van uw orangerie garanderen. Laat ook uw orangerie bouwen door Busscher Serrebouw.

Ontdek de vele mogelijkheden.

Glazen vouwwand van Solarlux

Een orangerie van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een orangerie bouwen door Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering orangerie) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige orangerie aanbouw aan onze woning.”

Petra, Groningen

Verfraai uw huis met de bouw van een orangerie

Busscher Serrebouw adviseert u graag over de bouw van uw orangerie. Als u de bouw van een orangerie door ons laat verzorgen kunt u alle contacten bij ons neerleggen.

Wij zijn het enige aanspreekpunt waar u mee te maken krijgt en wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van uw orangerie betrokken is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

product_orangerie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen