Orangerie

Wilt u het hele jaar genieten van het zonnetje en het buitenleven? Met de bouw van een orangerie aan uw woning is het net alsof het bij u thuis altijd zomer is! Bij Busscher Serres is elke orangerie uniek in ontwerp en uitvoering. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop. Busscher Serres werkt met duurzame materialen die een lange levensduur garanderen.

Serre in Hilversum met zwembad

Verfraai uw huis met de bouw van een moderne of klassieke oranjerie.

Busscher Serres adviseert u graag over de bouw van uw orangerie. Als u de bouw van een orangerie door ons laat verzorgen kunt u alle contacten bij ons neerleggen. Wij zijn het enige aanspreekpunt waar u mee te maken krijgt en wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van een orangerie betrokken is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Orangerie Keller detail

Een orangerie laten bouwen door Busscher Serres betekent zorgeloos genieten.

Na de bouw van uw orangerie houdt de verantwoordelijkheid van Busscher Serres nog niet op. Wij helpen u graag met het inrichten van uw orangerie nadat deze gebouwd is. Zo hebt u het juiste interieur dat bij de uitstraling van buiten past.

Een orangerie van Busscher Serrebouw

Bespaar uzelf alle zorgen en leg de zorgen voor de bouw van uw orangerie in handen van Busscher Serres. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

 

Foto's orangerie

Foto's orangerie

Prachtige voorbeelden van op maat gemaakte klassieke serres.

Bekijk de foto's
Brochure aanvragen?

Brochure aanvragen?

Met volop informatie, inspiratie en vele voorbeelden!

Vraag aan

Beoordeling Klantenvertellen