Orangerie
Altijd zomer in huis

Wilt u het hele jaar genieten van het zonnetje en het buitenleven? Met de bouw van een orangerie aan uw woning is het net alsof het bij u thuis altijd zomer is! Bij Busscher Serrebouw is elke orangerie uniek in ontwerp en uitvoering.

Kwaliteit en vakmanschap staan voorop. Busscher Serrebouw werkt met duurzame materialen die een lange levensduur van uw orangerie garanderen. Laat ook uw orangerie bouwen door Busscher Serrebouw.

Ontdek de vele mogelijkheden.

Orangerie serres

Een orangerie van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een orangerie bouwen door Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw is een bedrijf waarop je kunt bouwen. Het was keihard werken en dat deden ze, binnen no-time stond de serre. Het liep allemaal heel voorspoedig, geweldig!”

Tegel, Amersfoort

Verfraai uw huis met de bouw van een orangerie

Busscher Serrebouw adviseert u graag over de bouw van uw orangerie. Als u de bouw van een orangerie door ons laat verzorgen kunt u alle contacten bij ons neerleggen.

Wij zijn het enige aanspreekpunt waar u mee te maken krijgt en wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van uw orangerie betrokken is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

orangerie aan huis

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN ORANGERIE

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over een orangerie. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een orangerie is een aanbouw aan uw woning waarmee u het hele jaar door kunt genieten van het zonnetje en het buitenleven, alsof het bij u thuis altijd zomer is. Bij Busscher Serrebouw is elke orangerie uniek in ontwerp en uitvoering. De voordelen zijn dat u kunt genieten van meer lichtinval, een beter uitzicht op uw tuin en natuur, en dat de orangerie uw woning verfraait.

  Busscher Serrebouw verzekert u van begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Busscher Serrebouw denkt met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. De bouw van een orangerie door Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

  Busscher Serrebouw werkt met duurzame materialen die een lange levensduur van uw orangerie garanderen

  Ja, Busscher Serrebouw adviseert u graag over de bouw van uw orangerie. Het bedrijf kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van een unieke orangerie die past bij uw wensen en behoeften. Vraag onze brochure aan voor meer inspiratie en advies

  Als u de bouw van een orangerie door Busscher Serrebouw laat verzorgen, kunt u alle contacten bij het bedrijf neerleggen. Busscher Serrebouw is het enige aanspreekpunt waar u mee te maken krijgt en stuurt het hele team van mensen aan dat bij de bouw van uw orangerie betrokken is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het bedrijf denkt met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw orangerie.