Glazen serre
Haal buiten naar binnen

Een glazen serre aanbouw opent uw blik op het buitenleven! U haalt een stukje buiten naar binnen en andersom: het dubbele voordeel van een glazen serre. Een transparant verlengstuk van uw woning én woongenot.

Ontdek de vele mogelijkheden bij Busscher Serrebouw.

Serre van glas

Een glazen serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Geen enkele glazen serre van Busscher Serrebouw is standaard, want uw persoonlijke wensen vormen het beginpunt! Wij denken met u mee vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering én daarna.

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw is een bedrijf waarop je kunt bouwen. Het was keihard werken en dat deden ze, binnen no-time stond de serre. Het liep allemaal heel voorspoedig, geweldig!”

Tegel, Amersfoort

Langer genieten van het buitengevoel

Door het bouwen van een glazen serre geniet u meer van uw tuin en het buitenleven. Dat alles in de vertrouwde omgeving van uw huis. De serre biedt ruimte voor veelzijdige toepassingen. Als uitbreiding van de woonkamer, als woonkeuken of als extra loungekamer of hobbyruimte bijvoorbeeld.

De eerste voorjaarszon tovert uw glazen serre al snel om tot een comfortabel zomers terras. Koelt het op een zomeravond wat af? Dan blijft de serre een perfecte plek om heerlijk ‘buiten’ te zitten. Met vrienden, familie, een heerlijk glas wijn of goed boek als gezelschap.

 

Materiaalgebruik glazen serre: uw keuze!

Afhankelijk van uw interieurwensen kunt u kiezen uit diverse passende glasmaterialen. Zo voorzien we veel van onze serres van HR++ glas of triple beglazing: sterk isolerend glas waarmee u behaaglijk binnen zit, zonder hoge stookkosten. Of u kiest voor speciale zonwerende beglazing. Zo houdt u het hoofd koel, maar straalt natuurlijk licht toch uw serre binnen. Welk glas het best bij uw woning past? We staan u graag bij met advies.

tuinserre glas

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Veel gestelde vragen over glazen serres

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over glazen serres. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een glazen serre aanbouw opent uw blik op het buitenleven en biedt u het dubbele voordeel van een transparant verlengstuk van uw woning én woongenot. Door het bouwen van een glazen serre kunt u langer genieten van het buitengevoel en meer van uw tuin en het buitenleven genieten in de vertrouwde omgeving van uw huis. Klik hier voor alle voordelen van een geïsoleerde serre op een rijtje. 

  Bij de aanschaf van een glazen serre van Busscher Serrebouw wordt u verzekerd van begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Geen enkele glazen serre van Busscher Serrebouw is standaard, want uw persoonlijke wensen vormen het beginpunt. Busscher Serrebouw denkt met u mee vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering én daarna.

  Een glazen serre biedt ruimte voor veelzijdige toepassingen. Het kan dienen als uitbreiding van de woonkamer, als woonkeuken of als extra loungekamer of hobbyruimte bijvoorbeeld.

  Ja, een glazen serre kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer biedt het een comfortabel zomers terras en in de winter kunt u behaaglijk binnen zitten dankzij de sterk isolerende glasmaterialen die gebruikt kunnen worden.