Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Serre aanbouw
Vergroot uw leefruimte

Een serre aanbouw vergroot uw leefruimte én wooncomfort in één. U haalt een stukje buiten naar binnen en andersom. Bij Busscher Serrebouw is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanshanden. Zo hoeft u straks nog maar één ding te doen: zorgeloos genieten!

busscher-solarlux-vouwwand

Een serre aanbouw van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre aanbouw van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Haal meer licht en ruimte binnen

Nog meer licht en ruimte door een serre aanbouw? Wij verwerken naar wens een stijlvol klassiek of modern serredak of lichtstraat. Van spectaculaire piramide lichtstraten tot een groot zadeldak: geen afmeting of ‘moeilijke hoek’ is ons te gek. De beelden spreken voor zich: u vindt een sfeerimpressie in onze fotogalerij.

Duurzame materialen en triple isolatieglas

Busscher Serrebouw gebruikt duurzame materialen die een lange levensduur garanderen. Zo geniet u zorgeloos van uw serre aanbouw. De serredaken, lichtstraten en glazen puien zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ of TRIPLE isolatieglas.

Serre Hilversum
[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen