Serre aanbouw

Een serre aanbouw vergroot uw leefruimte én wooncomfort in één. U haalt een stukje buiten naar binnen en andersom. Bij Busscher Serrebouw is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanshanden. Zo hoeft u straks nog maar één ding te doen: zorgeloos genieten!

Serre aanbouw Busscher Serrebouw

Haal meer licht en ruimte binnen

Nog meer licht en ruimte door een serre aanbouw? We verwerken naar wens een stijlvol serredak, al dan niet met een extra lichtstraat. Perfect voor een moderne, strakke look. Van spectaculaire piramide lichtstraten tot een groot zadeldak: geen afmeting of ‘moeilijke hoek’ is ons te gek. De beelden spreken voor zich: u vindt een sfeerimpressie in onze fotogalerij.

Orangerie tuinkamer

Waarom een serre aanbouw van Busscher Serres?

Geen enkele serre aanbouw van ons is standaard. Uw persoonlijke wensen vormen het beginpunt! Wij denken graag met u mee, vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering. Wij kunnen voor u de complete (ver)bouw van de serre verzorgen, óók het bouwkundige werk: de fundering, het metselen van muren of muren isoleren, timmerwerk, loodgieterswerk en verdere afwerking van de serre. Alles in één hand en één aanspreekpunt tijdens het hele bouwtraject. Wel zo prettig! Wij stemmen alle bouwkundige werkzaamheden goed op elkaar af en dat is ook nog eens gunstig qua bouwtijd. Lees meer over onze werkwijze.

Lichtstraat en vouwwand van Busscher Serrebouw

Busscher Serrebouw gebruikt duurzame materialen die een lange levensduur garanderen. Zo geniet u zo lang mogelijk zorgeloos van uw serre aanbouw. De serredaken, lichtstraten en glazen puien zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ of TRIPLE isolatieglas.

Houten serre aanbouw van Busscher Serrebouw

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Serre in Hilversum met zwembad

 

 

Afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, materialen of ontwerp? Kom eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken
Foto's serre aanbouw

Foto's serre aanbouw

Verhoog uw wooncomfort met de aanbouw van een serre. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze projecten.

Serre voorbeelden