Serre aanbouw

Een serre aanbouw vergroot uw leefruimte én wooncomfort in één. U haalt een stukje buiten naar binnen en andersom. Bij Busscher Serrebouw is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanshanden. Zo hoeft u straks nog maar één ding te doen: zorgeloos genieten!

Serre aanbouw Busscher Serrebouw

Haal meer licht en ruimte binnen

Nog meer licht en ruimte door een serre aanbouw? Wij verwerken naar wens een stijlvol klassiek of modern serredak of lichtstraat. Van spectaculaire piramide lichtstraten tot een groot zadeldak: geen afmeting of ‘moeilijke hoek’ is ons te gek. De beelden spreken voor zich: u vindt een sfeerimpressie in onze fotogalerij.

Orangerie tuinkamer

Waarom een serre aanbouw van Busscher Serres?

Geen enkele serre aanbouw van ons is standaard. Uw persoonlijke wensen vormen het beginpunt! Wij denken graag met u mee, vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering. Wij kunnen voor u de complete (ver)bouw van de serre verzorgen, samen met onze bouwpartners die het bouwkundige werk op zich nemen: bijvoorbeeld de fundering, het metselen van muren, timmerwerk, loodgieterswerk en verdere afwerking van de serre. Wij stemmen de montage van de serre en de bouwkundige werkzaamheden goed op elkaar af en dat is ook nog eens gunstig qua bouwtijd. Lees meer over onze werkwijze.

Lichtstraat en vouwwand van Busscher Serrebouw

Duurzame materialen en triple isolatieglas

Busscher Serrebouw gebruikt duurzame materialen die een lange levensduur garanderen. Zo geniet u zorgeloos van uw serre aanbouw. De serredaken, lichtstraten en glazen puien zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ of TRIPLE isolatieglas.

Houten serre aanbouw van Busscher Serrebouw

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Serre in Hilversum met zwembad

 

 

Afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, materialen of ontwerp? Kom eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken
Foto's serre aanbouw

Foto's serre aanbouw

Verhoog uw wooncomfort met de aanbouw van een serre. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze projecten.

Serre voorbeelden