Triple-isolatieglas

Voorheen was de meest voorkomende vorm van isolatieglas dubbelglas. Maar de vraag naar energiebesparend wonen en werken neemt echter snel toe. Met name de afgelopen jaren.

Hieruit voorkomend ook de vraag naar triple-glas oftewel driedubbel glas. Triple glas isoleert namelijk tweemaal zo goed als dubbelglas. Zo gaat er in de winter minimale warmte verloren en blijft het in de zomer lekker koel. Dit wilt u toch ook?

triple glas

De werking van driedubbel glas

De spouw tussen twee enkele ruiten is van invloed op de isolerende werking van glas. Bij driedubbel isolatieglas zijn er twee spouwen. Tripleglas isoleert dan ook twee maal zo goed als dubbel glas en werkt dus extra energiebesparend. Behalve de spouwen spelen warmtegeleiding en warmtestraling een rol bij energiezuinige beglazing.

 

Energie besparen met triple-glas in serres

Een leuk weetje is dat HR+++ (triple) glas ongeveer 10 kilogram per m² zwaarder is ten opzichte van standaard dubbel glas. Dit komt door de extra glasplaat en betekent dat de sponning wel geschikt moet zijn om dit extra gewicht te dragen.

Serres en orangerieën van Busscher Serrebouw zijn uitermate geschikt voor het gebruik van triple/driedubbel glas. De geïsoleerde profielen zijn van voldoende omvang en sterkte om het driedubbele glas te dragen.

Een glazen aanbouw met triple-glas draagt bij aan een optimale energiebesparing. Hierdoor wordt het milieu minder belast én worden de energiekosten gereduceerd.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen