Op de volgende feestdagen zijn onze showrooms in Ootmarsum en Baarn gesloten: donderdag 26 mei en maandag 6 juni.

Afspraak maken

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor de aanbouw van bijvoorbeeld een serre, orangerie, glazen vouw- en schuifwanden of een lichtstraat is een bezoek aan onze showroom in Ootmarsum (Alleen op afspraak) of Baarn zeker de moeite waard! Neem tekeningen en foto’s van uw woning mee om aan de hand daarvan een mooi ontwerp te laten maken.

Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM, maar ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt, wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt van ons binnen 1 dag een bevestiging. U kunt uiteraard ook bellen om een afspraak te maken: 0541-293536.

    [current_url page_url]

    Maak direct een afspraak    Let op! Indien u binnen enkele seconden na het maken van deze afspraak geen bedanktekst op deze pagina ontvangt, neem dan even contact op met ons: 0541-293536 / info@busscher-serres.nl.