Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Afspraak maken
in een van onze showrooms

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor de aanbouw van bijvoorbeeld een serre, orangerie, glazen vouw- en schuifwanden of een lichtstraat is een bezoek aan onze showroom in Ootmarsum of Baarn zeker de moeite waard.

Eerste kostenindicatie

Bij een bezoek aan een van onze showrooms ontvangt u van onze adviseurs deskundig advies en bespreken we geheel vrijblijvend uw woonwensen. Neem een tekening en foto’s van uw huis mee, zodat we samen een gepast ontwerp kunnen maken voor uw serre. Bij dit ontwerp ontvangt u een eerste kostenindicatie. Let op: wij werken alleen op afspraak.

Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt van ons binnen 1 dag een bevestiging. U kunt uiteraard ook bellen om een afspraak te maken: 0541-293536.

Klik hier voor onze aangepaste openingstijden.

    [current_url page_url]

    Maak direct een afspraak

    Let op! Indien u binnen enkele seconden na het maken van deze afspraak geen bedanktekst op deze pagina ontvangt, neem dan even contact op met ons: 0541-293536 / info@busscher-serres.nl.