Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Glazen vouwwand

Direct contact met buiten

Glazen vouwwanden zijn populairder dan ooit. Een glazen vouwwand van Solarlux verbindt de woonruimte naadloos met de tuin. Een vouwwand glas in de achtergevel of (serre) aanbouw zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning.

De glaselementen zijn in hun geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling én zijn uitstekend geïsoleerd.

glazen vouwwanden

Een glazen vouwwand van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen vouwwand van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

Eindeloze mogelijkheden met een vouwwand van glas

Een glazen vouwwand biedt eindeloze mogelijkheden in afmetingen, maar ook in materiaal. U kunt kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid.

Geïsoleerde glazen vouwwanden

De geïsoleerde vouwwanden worden op maat gemaakt en u hebt keuze uit verschillende types. De aluminium uitvoeringen ECOLINE en HIGHLINE, de houten uitvoering WOODLINE en de combinatie van hout/aluminium COMBILINE. Met een glazen vouwwand van Busscher Serrebouw haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter.

vouwwanden glas
vouwwand met glas

Glazen vouwwand op maat voor uw woning

Wij vinden het fantastisch een huis te upgraden met een serre of glazen vouwwand; de ultieme verbinding tussen woning en tuin. Het is altijd mooi om te zien hoe een woning of pand daarmee zoveel mooier wordt én het woongenot wordt vergroot.

Geniet van schitterende uitzichten

Met een glazen vouwwand geniet u het hele jaar door van een prachtig uitzicht. De weersomstandigheden hebben geen invloed op het comfort. Dat gevoel van vrijheid geeft u ineens een hele andere beleving van uw woning én tuin. Zonder dat het afbreuk doet aan uw woning. Met onze expertise adviseren wij u altijd wat het beste bij uw type woning past.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze opgeleverde projecten.

Kosten en prijzen glazen vouwwand

Met onze achtergrond in zowel bouwtechniek als ontwerp verzorgen wij het hele proces, van advies en ontwerp tot oplevering. U heeft één aanspreekpunt tijdens de verbouwing, en dat zijn wij.

De kosten en prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en uw woning. Omdat wij alleen op maat gemaakte glazen vouwwanden en glazen puien leveren, werken we niet met een standaard prijs. Wel kunt u gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen met een prijsindicatie via het formulier beneden.

Solarlux glazen vouwwand SL-25

De Solarlux glazen vouwwand SL-25 is één van onze vouwwanden van glas. Onze glazen vouwwanden zijn slagregendicht, onderhoudsarm en in veel kleuren verkrijgbaar. Hieronder de technische specificatie:

 • Zeer hoge kwaliteit
 • Bovenhangend systeem
 • Naar wens, naar binnen, buiten, links of rechts verschuifbaar
 • Voorzien van gehard glas, 6, 8 of 10 mm dik
 • Vergrendeling van de deuren binnen/buiten met RVS handgreep en slot (optioneel)
 • De totale breedte van de glaswand is onbegrensd

SL-25 vouwschuifwand

Solarlux glazen vouwwand SL-25

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN GLAZEN VOUWWAND

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over een glazen vouwwand. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een glazen vouwwand van Busscher Serrebouw biedt begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Daarnaast is een glazen vouwwand in zijn geheel te openen, belemmert het de uitzicht niet, zorgt het voor een moderne uitstraling en is het uitstekend geïsoleerd.

  Bij Busscher Serrebouw heeft u de keuze uit verschillende materialen voor een glazen vouwwand, namelijk hout, aluminium of een combinatie van beide.

  Een glazen vouwwand zorgt voor meer lichtinval en ruimte in een woning doordat het gehele element in zijn geheel te openen is en geen belemmering vormt voor het uitzicht.

  Ja, Busscher Serrebouw kan een glazen vouwwand op maat maken. De vouwwanden zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en worden op maat gemaakt.

  Een glazen vouwwand van Solarlux biedt een direct contact met buiten, zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning en is uitstekend geïsoleerd.

  De kosten van een glazen vouwwand hangt af van uw woning en uw wensen. Omdat wij alleen glazen vouwwanden op maat ontwerpen en monteren, kunnen we geen standaardprijs geven. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gratis een offerte op maat aan voor een prijsindicatie.