Vouwwanden

De glazen vouwwand is populairder dan ooit! De woonruimte wordt verbonden met de tuin door de glazen vouwwanden van Solarlux. Een vouwwand in de achtergevel of (serre) aanbouw zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning. Een vouwwand biedt veel voordelen: De glaselementen zijn in zijn geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling en zijn uitstekend geïsoleerd.

Busscher vouwwand open en dicht

Een glazen vouwwand heeft eindeloze mogelijkheden

Een glazen vouwwand biedt eindeloze mogelijkheden; in afmeting, maar ook in materiaal. U kunt kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid. De geïsoleerde vouwwanden worden op maat gemaakt en u hebt keuze uit verschillende types: de alumuinium uitvoeringen ECOLINE en HIGHLINE, de houten uitvoering: WOODLINE en de combinatie hout/aluminium: COMBILINE. Met een vouwwand van Busscher Serres haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter.

glazen-vouwwand-open-binnen

Lees meer over de geïsoleerde vouwwand (serre, aanbouw, pui woning)>

Altijd een glazen vouwwand passend bij uw woning

Wij vinden het fantastisch een huis te upgraden met een serre of glazen vouwwand; de ultieme verbinding tussen woning en tuin. Het is altijd mooi om te zien hoe een woning of pand daarmee zoveel mooier wordt en het woongenot wordt vergroot. Met een glazen vouwwand geniet u het hele jaar door van een prachtig uitzicht zonder dat de weersomstandigheden invloed hebben op het comfort. Dat gevoel van vrijheid geeft u ineens een hele andere beleving van uw woning én tuin. En dat zonder dat het afbreuk doet aan uw woning, want met onze expertise adviseren wij u altijd wat het beste bij uw type woning past. Met onze achtergrond in zowel bouwtechniek als ontwerp verzorgen wij het hele proces, van advies en ontwerp tot oplevering. U heeft één aanspreekpunt tijdens de verbouwing, en dat zijn wij.

Serre aanbouw Busscher Serrebouw

Kies voor kwaliteit, kies voor een vouwwand van Busscher Serres:

1. Deskundig advies. Samen met u maken we een passend ontwerp van uw verbouwing met een glazen vouwwand;
2. Jarenlange kennis en ervaring in het plaatsen van glazen vouwwanden. Neem eens een kijkje in ons portfolio;
3. Altijd hoge kwaliteit en goede service. Wij gaan puur voor kwaliteit en werken alleen met topmerken.

Tuinkamer met glazen vouwwanden geïsoleerd

Meer informatie over glazen vouwwanden?

Kom langs in onze prachtige showroom en doe inspiratie op. Wilt u nu al meer weten over een vouwwand in uw woning/aanbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in en wij helpen u graag verder.

Busscher Serrebouw is gecertificeerd Quality Partner van Solarlux.

Busscher is Solarlux Partner

 

Foto's glazen vouwwanden

Foto's glazen vouwwanden

Een glazen vouwwand creëert een naadloze overgang van woning naar terras. Bekijk hier de voorbeelden.

Naar de foto's
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Bekijk onze brochure met volop voorbeelden, informatie en inspiratie!

Vraag aan

Beoordeling Klantenvertellen