Glazen vouwwand
Direct contact met buiten

Glazen vouwwanden zijn populairder dan ooit. Een glazen vouwwand verbindt de woonruimte met de tuin door de glazen vouwwanden van Solarlux. Een vouwwand in de achtergevel of (serre) aanbouw zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning.

Een glazen vouwwand biedt veel voordelen: de glaselementen zijn in hun geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling én zijn uitstekend geïsoleerd.

Busscher Serrebouw is Quality Partner van Solarlux.

glazen vouwwanden

Een glazen vouwwand van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen vouwwand van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

Eindeloze mogelijkheden met een glazen vouwwand

Een glazen vouwwand biedt eindeloze mogelijkheden in afmetingen, maar ook in materiaal. U kunt kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid.

De geïsoleerde vouwwanden worden op maat gemaakt en u hebt keuze uit verschillende types. De aluminium uitvoeringen ECOLINE en HIGHLINE, de houten uitvoering WOODLINE en de combinatie van hout/aluminium COMBILINE. Met een glazen vouwwand van Busscher Serrebouw haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter.

Lees meer over de glazen vouwwand van Solarlux.

vouwdeur buiten
vouwdeur met glas

Glazen vouwwand op maat voor uw woning

Wij vinden het fantastisch een huis te upgraden met een serre of glazen vouwwand; de ultieme verbinding tussen woning en tuin. Het is altijd mooi om te zien hoe een woning of pand daarmee zoveel mooier wordt én het woongenot wordt vergroot.

Met een glazen vouwwand geniet u het hele jaar door van een prachtig uitzicht, zonder dat de weersomstandigheden invloed hebben op het comfort. Dat gevoel van vrijheid geeft u ineens een hele andere beleving van uw woning én tuin. En dat zonder dat het afbreuk doet aan uw woning, want met onze expertise adviseren wij u altijd wat het beste bij uw type woning past.

Met onze achtergrond in zowel bouwtechniek als ontwerp verzorgen wij het hele proces, van advies en ontwerp tot oplevering. U heeft één aanspreekpunt tijdens de verbouwing, en dat zijn wij.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze opgeleverde glazen vouwwanden.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen