Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Glazen vouwwand
Direct contact met buiten

Glazen vouwwanden zijn populairder dan ooit! De woonruimte wordt verbonden met de tuin door de glazen vouwwanden van Solarlux. Een vouwwand in de achtergevel of (serre) aanbouw zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning. Een vouwwand biedt veel voordelen: De glaselementen zijn in zijn geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling en zijn uitstekend geïsoleerd.

busscher-solarlux-vouwwand

Een glazen vouwwand van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen vouwwand van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project. Een nieuwe pui is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serre Bouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

Een glazen vouwwand heeft eindeloze mogelijkheden

Een glazen vouwwand biedt eindeloze mogelijkheden; in afmeting, maar ook in materiaal. U kunt kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid. De geïsoleerde vouwwanden worden op maat gemaakt en u hebt keuze uit verschillende types: de alumuinium uitvoeringen ECOLINE en HIGHLINE, de houten uitvoering: WOODLINE en de combinatie hout/aluminium: COMBILINE. Met een vouwwand van Busscher Serres haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter.

Lees meer over de geïsoleerde vouwwand (serre, aanbouw, pui woning)>

serre_met_lessenaarsdak_schuifpui-min
Tuinkamer met vouwwanden

Altijd een glazen vouwwand passend bij uw woning

Wij vinden het fantastisch een huis te upgraden met een serre of glazen vouwwand; de ultieme verbinding tussen woning en tuin. Het is altijd mooi om te zien hoe een woning of pand daarmee zoveel mooier wordt en het woongenot wordt vergroot. Met een glazen vouwwand geniet u het hele jaar door van een prachtig uitzicht zonder dat de weersomstandigheden invloed hebben op het comfort. Dat gevoel van vrijheid geeft u ineens een hele andere beleving van uw woning én tuin. En dat zonder dat het afbreuk doet aan uw woning, want met onze expertise adviseren wij u altijd wat het beste bij uw type woning past. Met onze achtergrond in zowel bouwtechniek als ontwerp verzorgen wij het hele proces, van advies en ontwerp tot oplevering. U heeft één aanspreekpunt tijdens de verbouwing, en dat zijn wij.

Busscher Serrebouw is gecertificeerd Quality Partner van Solarlux.

[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen