Helaas zijn wij ook genoodzaakt beide showrooms zowel in Ootmarsum als Baarn te sluiten tot 9 februari 2021. Ondanks deze sluiting blijven wij uiteraard telefonisch en digitaal bereikbaar. Wij blijven u voorzien van prijsindicaties, tekeningen en informatie om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Openingstijden serre showroom

Showroom Ootmarsum: onze serre showroom in Ootmarsum is geopend: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij werken alleen op vrijblijvende afspraak! December 2020: 19 december tot 4 januari gesloten.

Showroom Baarn: December 2020: 25 – 26 – 27 – 31 december en 1 januari gesloten.
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Wilt u een adviesgesprek in onze showroom in Baarn dan raden wij u aan een afspraak te maken.

Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM, maar ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt, wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

U kunt een afspraak maken door middel van een belletje: 0541-293536, via de mail: info@busscher-serres.nl of via deze website: online afspraak maken.

*NIEUWE SHOWROOM BAARN*
Augustus 2019 hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe showroom in Baarn. U vindt ons in “Het Glazen Huis” van Woonwarenhuis Nijhof, Minervaweg 3 te Baarn.

Busscher_Showroom_webres_005

Afspraak maken

Om iedereen goed te kunnen adviseren en de mogelijkheden te bespreken, willen wij u vragen vooraf een afspraak te maken. Wij reserveren dan voldoende tijd voor u.

Vergeet niet een tekening/plattegrond en eventueel foto’s van uw woning mee te nemen. Graag tot ziens in onze showroom!

Maak een afspraak

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen