Glazen schuifwand

Een moderne uitstraling, veel glas, makkelijke bedienbaar, geen ruimte in beslag nemend. Zomaar enkele voordelen van een glazen schuifdeur of hefschuifdeur!

Het comfort van een glazen schuifpui

Een glazen schuifpui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. De aluminium of houten schuifdeuren brengen licht, ruimte en een buitengevoel in uw interieur. De schuifdeur van Busscher Serrebouw is optimaal geïsoleerd en wordt op maat gemaakt. Een grote glazen schuifdeur in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort!

Voordelen glazen schuifpui

Een schuifdeur of hefschuifdeur heeft als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt op uw terras of in uw woonruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht. De schuifdeuren worden op maat gemaakt en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk: 2-delig, 3-delig en 4-delig.

Bespreek uw (ver)bouwplannen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u graag de voorbeelden zien! Maak een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de (ver)bouwplannen!

Glazen schuifpui Cero Solarlux Almere

glazen schuifpui

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Een inspirerende brochure boordevol informatie en foto voorbeelden!

Vraag aan
Bel mij!

Bel mij!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons weten!

Neem contact op!