Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Glazen schuifpui
Vergroot uw leefruimte

Een moderne uitstraling, veel glas, makkelijke te bedienen en neemt weinig tot geen ruimte in beslag. Zomaar enkele voordelen van een glazen schuifpui of glazen schuifwand!

Bij Busscher Serrebouw ontwerpen we elke glazen schuifpui op maat naar aanleiding van uw wensen & smaak. Geen ontwerp is hetzelfde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen vouwwand van Solarlux

Een glazen schuifpui van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen schuifpui van Busscher Serrebouw verbindt uw woning en tuin (en andersom) en vergroot uw leefruimte aanzienlijk!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering glazen schuifpui) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben nu een prachtige glazen schuifpui die onze tuin verbindt met onze woning.”

Elsa, Hoofddorp

Het comfort van een glazen schuifpui

Een glazen schuifpui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. De aluminium of houten schuifdeuren brengen licht, ruimte en een buitengevoel in uw interieur. De schuifdeur van Busscher Serrebouw is optimaal geïsoleerd en wordt op maat gemaakt. Een grote glazen schuifpui in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort!

 

Voordelen glazen schuifpui

Een schuifdeur of hefschuifdeur heeft als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt op uw terras of in uw woonruimte, in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht. De schuifdeuren worden op maat gemaakt en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk: 2-delig, 3-delig en zelfs 4-delig.

 

Bespreek uw (ver)bouwplannen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u graag de voorbeelden zien. Maak een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de (ver)bouwplannen!

Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een complete serre aanbouw voor u realiseren mét een serre schuifpui van glas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen schuifpui Cero Solarlux Almere

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen