Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Glazen schuifwand
Vergroot uw leefruimte

Een moderne uitstraling, veel glas, makkelijke te bedienen en neemt weinig tot geen ruimte in beslag. Zomaar enkele voordelen van een glazen schuifpui of glazen schuifwand!

Bij Busscher Serrebouw ontwerpen we elke glazen schuifpui op maat naar aanleiding van uw wensen & smaak. Geen ontwerp is hetzelfde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

glazen schuifdeuren

Een glazen schuifwand van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen schuifpui, schuifwand of schuifdeur van Busscher Serrebouw verbindt uw woning en tuin (en andersom) en vergroot uw leefruimte aanzienlijk!

Maak een afspraak

“Onze ervaring met Busscher is zeer positief. Er wordt samen naar mogelijkheden en opties gekeken. Afspraken zijn duidelijk. Installatie geschiedt professioneel en de nazorg is ook goed. Fijne partij om je product bij te kopen.”

Joep, Wessing

Het comfort van een schuifwand met glas

Een glazen schuifpui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. De aluminium of houten schuifdeuren brengen licht, ruimte en een buitengevoel in uw interieur. De schuifdeur van Busscher Serrebouw is optimaal geïsoleerd en wordt op maat gemaakt. Een grote glazen schuifpui in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort!

Voordelen glazen schuifpui

Een schuifdeur of hefschuifdeur heeft als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt op uw terras of in uw woonruimte, in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht. De schuifdeuren worden op maat gemaakt en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk: 2-delig, 3-delig en zelfs 4-delig. Klik hier voor alle voordelen van een glazen schuifpui op een rijtje. 

glazen schuifdeur
Glazen schuifpui

Mooie overgang tussen binnen en buiten

Een glazen schuifwand neemt minder ruimte in beslag dan openslaande deuren. Hierdoor heeft u een schitterende overgang tussen binnen en buiten. Loop gemakkelijk van uw binnenwoning naar de tuin of terras en ervaar het comfortabele gemak.

Glazen schuifwand inclusief montage

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. De opgeleverde glazen schuifwand is inclusief montage. Hierdoor weet u zeker dat uw schuifwand naadloos aansluit bij uw woning en wensen.

Bespreek uw (ver)bouwplannen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u graag de voorbeelden zien. Maak een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de (ver)bouwplannen!

Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een complete serre aanbouw voor u realiseren mét een serre schuifpui van glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een glazen schuifwand van Busscher Serrebouw laat u zorgeloos genieten!

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN GLAZEN SCHUIFDEUR

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over een glazen schuifdeur. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een glazen schuifpui van Busscher Serrebouw biedt begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Daarnaast vergroot het de leefruimte van uw woning en zorgt het voor een moderne uitstraling en veel glas.

  Een schuifdeur neemt geen ruimte in beslag op uw terras of in uw woonruimte en kan op elke gewenste stand geopend worden. De deuren waaien niet open of dicht en er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk: 2-delig, 3-delig en zelfs 4-delig.

  Een glazen schuifpui brengt licht, ruimte en een buitengevoel in uw interieur en is optimaal geïsoleerd voor extra comfort. Het creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en vergroot absoluut het wooncomfort.

  Bij Busscher Serrebouw ontwerpen ze elke glazen schuifwand op maat naar aanleiding van uw wensen en smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is keuze uit aluminium of houten schuifdeuren.

  Ja, Busscher Serrebouw kan een complete serre aanbouw voor u realiseren met een serre schuifpui van glas. De mogelijkheden zijn eindeloos en er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en smaak.