Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Glazen schuifpui
Vergroot uw leefruimte

Een moderne uitstraling, veel glas, makkelijke bedienbaar, geen ruimte in beslag nemend. Zomaar enkele voordelen van een glazen schuifdeur of hefschuifdeur!

busscher-solarlux-vouwwand

Een glazen schuifpui van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een glazen schuifpui van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Het comfort van een glazen schuifpui

Een glazen schuifpui geeft een nieuwe dimensie aan uw woonkamer, keuken of werkruimte. De aluminium of houten schuifdeuren brengen licht, ruimte en een buitengevoel in uw interieur. De schuifdeur van Busscher Serrebouw is optimaal geïsoleerd en wordt op maat gemaakt. Een grote glazen schuifdeur in uw achtergevel creëert een naadloze overgang van uw woning naar de tuin en verhoogt absoluut het wooncomfort!

Voordelen glazen schuifpui

Een schuifdeur of hefschuifdeur heeft als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt op uw terras of in uw woonruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Een glazen schuifpui kan op elke gewenste stand geopend worden; de deuren ‘waaien’ bijvoorbeeld niet open of dicht. De schuifdeuren worden op maat gemaakt en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk: 2-delig, 3-delig en 4-delig.

Bespreek uw (ver)bouwplannen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u graag de voorbeelden zien! Maak een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de (ver)bouwplannen!

Glazen schuifpui Cero, Almere
[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen