Horeca serre
Haal buiten naar binnen

Laat uw klanten heerlijk lunchen of dineren in een glazen serre van Busscher Serrebouw. Het licht, de ruimte en vooral het buitengevoel geven een absolute meerwaarde aan uw restaurant, café of lunchroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een horeca serre die past bij uw horecagelegenheid? Neem gerust contact met ons op. Weet u ongeveer wat u wilt en wilt u graag direct een prijsopgave? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan.

Horeca Serre

Een horeca serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een horeca serre van Busscher Serrebouw laat uw gasten genieten van de buitenlucht ongeacht het seizoen én geeft een unieke uitstraling aan uw pand!

Maak een afspraak

Een horeca serre voor elke horecagelegenheid

Busscher Serrebouw heeft voor diverse horecagelegenheden in Nederland al prachtige glazen aanbouwen mogen maken. Dat kan zijn van glazen vouwwanden, minimalistische puien tot een compleet glazen restaurant. Klassiek, landelijk of juist heel modern.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

restaurant serre

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering horeca serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige glazen uitbouw aan onze horecagelegenheid.

Wij raden elke horecagelegenheid aan om samen te werken met Busscher Serrebouw.”

Frank, Amsterdam

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen