Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Horeca serre
Haal buiten naar binnen

Laat uw klanten heerlijk lunchen of dineren in een glazen serre van Busscher Serrebouw. Het licht, de ruimte en vooral het buitengevoel geven een absolute meerwaarde aan uw restaurant, cafe of lunchroom.

Horeca serres

Een horeca serre van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een horeca serre van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Voorbeelden horeca serres

Busscher Serrebouw heeft voor de horeca in Nederland al prachtige glazen aanbouwen mogen maken. Dat kan zijn van glazen vouwwanden, minimalistische puien tot een compleet glazen restaurant. Klassiek, landelijk of juist heel modern. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Restaurant serre
[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen