Hoogwaardige geïsoleerde serres 

Om de vraag naar energiebesparend wonen te beantwoorden, gebruiken wij hoogwaardige materialen voor onze geïsoleerde serres. Zo beschikken wij over triple-glas oftewel driedubbel glas. Dit type glas zorgt voor de optimale regeling van temperaturen. Hierdoor behoudt u de warmte in winterse maanden en behoudt u de koele lucht in de zomerse maanden. Kortom, ideaal voor het Nederlands klimaat. 

 

Specialist in kwalitatieve serres 

Als specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatieve serres, denken wij graag mee in het realiseren van uw gewenste serre. Al jarenlang staan kwaliteitresultaat en uw wensen centraal in onze aanpak. Als geen ander weet Busscher Serrebouw het belang van u in het proces. Zo nemen wij samen met u de processen door en geven we graag adviezen om uw gewenste geïsoleerde serre te realiseren. Bovendien heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens het proces. Wel zo handig en fijn.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een geïsoleerde serre aanbouw? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure of offerte aan. Of kom met ons in contact en laat uw informeren over de mogelijkheden. Liever eerst een afspraak? Dat kan! U kunt hieronder op de knop direct een afspraak inplannen. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre op maat!

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning

 

Maak een afspraak        Offerte aanvragen

Luxe Solarlux Serre