Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Rustieke woonkeuken met vouwwand in Utrecht

De keuken wordt vaak beschouwd als het hart van het huis. De plek waar je samenkomt om te koken, te eten en herinneringen te creëren. Bij deze woonkeuken is aan alles gedacht. De rustieke charme, natuurlijke elementen en de vierdelige vouwwand zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De kleuren van de seizoenen en het zachte gefluit van de vogels worden als kunstwerken aan de muren van de keuken toegevoegd. Deze keuken in een stadswoning in Utrecht is een multifunctionele ruimte geworden waar familie en vrienden bijeenkomen.

Technische specificaties

Aan de buitenzijde is een vouwwand geplaatst van:

 • 4,8 meter breed en 2,4 meter hoog.
 • Deze 4-delige vouwwand kan in zijn geheel geopend worden en is afgewerkt met een zwartgrijze kleur.
 • Het geplaatste TRIPLE isolatieglas in het dak zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een behaaglijke en comfortabele temperatuur.
 • Het glas is namelijk zon- en warmtewerend.
 • In de vouwwand is HR++ glas geplaatst.
Serreaanbouw met lichtstraat

Het proces

De bewoners waren op zoek naar een gedegen, warme en comfortabele uitbreiding van hun stadswoning. Daarnaast is de bijbehorende tuin van het huis niet groot. Openstaande deuren nemen in dat geval veel ruimte in beslag. Een vouwwand biedt daarom een goede oplossing. Deze vouwt zich namelijk in, waardoor het minimale ruimte tot zich neemt. Ook zorgt deze wand voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten.

Deze familie houdt van het buitenleven en alle natuurlijke elementen. Hun moestuin en robuuste lange buitentafel zorgt ervoor dat ze de nodige uren buiten spenderen. Een ruimte die het binnen- met het buitenleven verbindt was daarom een fijne toevoeging aan de woning. Deze geplaatste serreaanbouw zorgt voor een naadloze verbinding met de tuin, de woonkeuken en de lounge. En voorziet de gehele beneden verdieping van natuurlijk daglicht.


Geplaatst in Utrecht (stad)

Met een vouwwand van Busscher Serrebouw haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter. Wij plaatsen niet alleen in Utrecht, maar ook in uw omgeving. Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een serreaanbouw op maat.

Ja, ik wil meer informatie

 

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

Een greep uit onze projecten

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  Busscher duurzaam