Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Comfortabele uitbreiding aan een hoekwoning in Nieuw-Vennep

De serre is een plek waarbij binnen en buiten één is. Het is een open ruimte waarin 365 dagen per jaar genoten kan worden. Als de zon schijnt is het in de serre als nel aangenaam op temperatuur. Zonlicht wordt optimaal benut en kostbaar daglicht gaat niet verloren. In deze hoekwoning met serre in Nieuw-Vennep, vlak aan het Haarlemmermeer, genieten de bewoners van een optimaal buitenleven.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Deze serre hoekwoning in Nieuw Vennep heeft geïsoleerde aluminium profielen, HR++ isolatieglas in de vouwwand en TRIPLE veiligheidsglas in het serredak.
 • Dit dak heeft een breedte van 4,8 meter en is verdeeld in vijf, niet even brede vlakken.
 • Het dakglas is zon- en warmtewerend uitgevoerd. Dit maakt het een behaaglijke plek, vier seizoenen lang.
 • De geplaatste vouwwand is 4,6 meter breed en 2,5 meter hoog bestaande uit 3 deuren naar links en 2 deuren naar rechts en naar buiten vouwend (van binnenuit gezien).
 • Door deze manier van vouwen ontstaat er een loopdeur in het midden.
 • Bij zonnig weer kunnen de bewoners de zonwering omlaaghalen met elektrische aandrijving.
Luxe serre Drenthe

Het proces

De bewoners waren op zoek naar een comfortabele en lichte serre van hun hoekwoning in Nieuw-Vennep. Daarnaast is de bijbehorende tuin van het huis niet groot. Openstaande deuren nemen in deze stadstuin te veel ruimte in beslag. Een vouwwand biedt daarom een goede oplossing. Deze vouwt zich helemaal in, waardoor het minimale ruimte tot zich neemt. Daarnaast zorgt de wand voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten.


Ruim wonen in een serre

Tijdens de ontwerpfase van jouw serre, adviseren wij ook welke materialen het beste passen bij de uitstraling van de woning en tuin. Geïnteresseerd?

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Busscher serrebouw geeft duidelijk en zeer goed advies. Van koop tot oplevering is alles perfect geregeld. Vakkundig personeel die met passie de glazen vouwwand monteert en aflevert. Ook de service na oplevering is super. Busscher serrebouw kunnen wij iedereen ten zeerste aanbevelen.

  Henk en Gerrie, Enter