Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Houten serre
Vergroot uw leefruimte

De klassieke houten serre, die zijn oorsprong vond in de 17e eeuw, diende vooral om exotische planten zoals sinaasappelboompjes te kweken en te laten overwinteren. Heel wat kastelen en landhuizen lieten in hun park een houten serre met grote ramen op het zuiden bouwen om de vorstgevoelige kuipplanten in de winter te beschermen tegen de kou.

Tegenwoordig, dienen houten serres voornamelijk ter vergroting van de leefruimte. U haalt een stukje buiten, naar binnen. En andersom. Een transparant verlengstuk van uw woning met een klassieke uitstraling.

Comfortabele serre aanbouw in Apeldoorn

Een houten serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een houten serre van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering houten serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige houten serre aanbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Genieten van het buitenleven!

Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar eigenlijk is de functie van de houten serre nog steeds hetzelfde: genieten van buiten, ongeacht het seizoen! De houten serres van Busscher Serrebouw worden in Engeland gemaakt. Deze Engelse serres zijn gemaakt van hardhout met een afwerking van aluminium voor alle dakvoorzieningen. Deze worden uiteraard in exact dezelfde kleur gespoten.

 

Houten serre voorbeelden

In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Qua ontwerp zijn er eindeloze mogelijkheden, alles is op maat gemaakt. Laat u uitgebreid adviseren en ontvang een prachtig ontwerp van uw verbouwplannen. Maak nu nog een afspraak!

Wilt u graag meer voorbeelden van serres zien? Bekijk dan eens deze pagina.

vouwwand buiten open

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen