Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Houten serre
Vergroot uw leefruimte

De klassieke houten serre, die zijn oorsprong vond in de 17e eeuw, diende vooral om exotische planten zoals sinaasappelboompjes te kweken en te laten overwinteren. Heel wat kastelen en landhuizen lieten in hun park een houten serre met grote ramen op het zuiden bouwen om de vorstgevoelige kuipplanten in de winter te beschermen tegen de kou.

Tegenwoordig, dienen houten serres voornamelijk ter vergroting van de leefruimte. U haalt een stukje buiten, naar binnen. En andersom. Een transparant verlengstuk van uw woning met een klassieke uitstraling.

serre hout en glas

Een houten serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een houten serre van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw geeft duidelijk en zeer goed advies. Van koop tot oplevering is alles perfect geregeld. Vakkundig personeel die met passie de glazen vouwwand monteert en aflevert. Ook de service na oplevering is super. Busscher Serrebouw kunnen wij iedereen ten zeerste aanbevelen.”

Henk & Gerrie, Enter

Genieten van het buitenleven!

Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar eigenlijk is de functie van de houten serre nog steeds hetzelfde: genieten van buiten, ongeacht het seizoen! De houten serres van Busscher Serrebouw worden in Engeland gemaakt. Deze Engelse serres zijn gemaakt van hardhout met een afwerking van aluminium voor alle dakvoorzieningen. Deze worden uiteraard in exact dezelfde kleur gespoten.

 

Houten serre voorbeelden

In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Qua ontwerp zijn er eindeloze mogelijkheden, alles is op maat gemaakt. Laat u uitgebreid adviseren en ontvang een prachtig ontwerp van uw verbouwplannen. Maak nu nog een afspraak!

Wilt u graag meer voorbeelden van serres zien? Bekijk dan eens onze serre portfolio.

serre van hout

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HOUTEN SERRES

  Hieronder vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen over houten serres. Van de voordelen tot aan informatie over vergunningen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

  Een houten serre is er ter vergroting van de leefruimte. U haalt een stukje buiten naar binnen met een klassieke uitstraling en een transparant verlengstuk van uw woning.

  Bij de aanschaf van een houten serre van Busscher Serrebouw wordt u verzekerd van begeleiding van het totale bouwproces, uniek ontwerp en uitvoering, optimale isolatie, kwaliteit en vakmanschap en een lange levensduur. Busscher Serrebouw denkt met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering en betekent zorgeloos genieten!

  In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Daarnaast kunt u meer voorbeelden van houten serres bekijken in de serre portfolio van Busscher Serrebouw.