Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Houten serre
Vergroot uw leefruimte

De klassieke houten serre, die zijn oorsprong vond in de 17de eeuw, diende vooral om exotische planten zoals sinaasappelboompjes te kweken en te laten overwinteren. Heel wat kastelen en landhuizen lieten in hun park een houten serre met grote ramen op het zuiden bouwen om de vorstgevoelige kuipplanten in de winter te beschermen tegen de kou. De dames maakten ook graag gebruik van de houten serres om er hun high tea te nuttigen.

busscher-solarlux-vouwwand

Een houten serre van Busscher
verzekerd je van:

  • Begeleiding van totale bouwproces
  • Uniek in ontwerp en uitvoering
  • Optimale isolatie
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een houten serre van Busscher betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Genieten van het buitenleven!

Er is veel veranderd maar eigenlijk is de functie van de houten serre nog steeds dezelfde: genieten van buiten!
De houten serres van Busscher Serrebouw worden in Engeland gemaakt. Deze engelse serres zijn gemaakt van hardhout met een afwerking van aluminium voor alle dakvoorzieningen, deze worden uiteraard in exact dezelfde kleur gespoten.

Houten serre voorbeelden

In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Qua ontwerp zijn er eindeloze mogelijkheden, alles is op maat gemaakt. Laat u uitgebreid adviseren en ontvang een prachtig ontwerp van uw verbouwplannen. Maak nu nog een afspraak!

Houten serre
[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen