Aluminium serre

Wie een mooie tuin heeft en die ook graag verzorgt, wil er uiteraard elk moment van de dag en ieder jaargetijde van kunnen genieten.

Een aluminium serre is onderhoudsvriendelijk.

Een van de grote voordelen van een aluminium serre is dat deze weinig onderhoud vergt. De serre kan voorzien worden van een diverse types deuren en ramen. Of men nu kiest voor een glazen vouwwand, een schuifwand, een draaikiepraam, valraampjes of traditionele openslaande deuren, alles is mogelijk.

Serre met triple glas

Bij Busscher Serrebouw worden de serres op maat gemaakt passend bij de woning en naar wens van de klant. Geen enkele aanbouw is bij Busscher Serrebouw hetzelfde.

Orangerie Keller detail

Een voorbeeld van een aluminium serre

Zie de foto hieronder – Bij deze aluminium serre is het meteen duidelijk dat de bewoners buitenmensen zijn, men wil graag van de tuin en omgeving kunnen genieten in de warmte van hun eigen woning. Maar dat was niet alles. De bewoners  waren op zoek naar een ruimte waar ze in alle comfort lekker lang konden tafelen en genieten de omgeving. Daarom is deze aluminium serre echt gericht naar de tuin, maar het is binnen heerlijk toeven als in een gewone eetkamer. Wanneer de bewoners de glazen vouwwanden volledig openen, wordt de serre in één handeling een heerlijke veranda.

Aluminium Serre

Kosten serre aanbouw

Kosten serre aanbouw

Geen idee wat een serre kost? Vul uw gegevens in en wij maken voor u een indicatie!

Offerte aanvragen
Afspraak maken

Afspraak maken

Wij helpen u graag met uw (ver)bouwplannen. Maak een afspraak in de showroom of bij u thuis.

Afspraak maken

Beoordeling Klantenvertellen