Aluminium serre
Vergroot uw leefruimte

Wie een mooie tuin heeft en die ook graag verzorgt, wil er uiteraard elk moment van de dag en ieder jaargetijde van kunnen genieten. Een aluminium serre verbindt uw woning meer met uw tuin. Doordat de uitbouw of aanbouw gemaakt is van aluminium heeft het een premium uitstraling.

Aanbouw serre aluminium

Een aluminium serre van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een aluminium serre van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Heel fijn, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.
Goed luisterend oor.
Geweldige service.
Goede communicatie.
Wij zijn heel blij met onze aluminium serre van Busscher.”

Joke, Moordrecht

Een aluminium serre is onderhoudsvriendelijk.

Een van de grote voordelen van een aluminium serre is dat deze weinig onderhoud vergt. De serre kan voorzien worden van een diverse types deuren en ramen. Of u nou kiest voor een glazen vouwwand, een schuifwand, een draaikiepraam, valraampjes of traditionele openslaande deuren, alles is mogelijk.

 

Een voorbeeld van een aluminium serre

Bij deze aluminium serre is het meteen duidelijk dat de bewoners buitenmensen zijn. Men wil graag van de tuin en omgeving kunnen genieten in de warmte van hun eigen woning. Maar dat was niet alles. De bewoners waren op zoek naar een ruimte waar ze in alle comfort lekker lang konden tafelen en genieten de omgeving.

Daarom is deze aluminium serre echt gericht naar de tuin, maar het is binnen heerlijk toeven als in een gewone eetkamer. Wanneer de bewoners de glazen vouwwanden volledig openen, wordt de serre in één handeling een heerlijke veranda.

Serre van aluminium

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen