Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Offerte aanvragen

Een serre is meer dan een traditionele aanbouw aan uw woning met plat dak. Een serre is namelijk een luxe aanbouw, volledig geïsoleerd en ontworpen van hoogwaardige materialen. Met een aanbouw van Busscher Serrebouw kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en begeleiding van ontwerp tot oplevering.

Busscher Serrebouw levert uitsluitend maatwerk, dat betekent dat elke aanbouw verschillend is. De keuze in stijl, materiaal, opening, ventilatievormen en beglazing is afhankelijk van uw woonwensen. Heeft u al een duidelijk beeld van deze woonwens? Dan helpen wij u graag verder met de realisatie ervan.

Wij adviseren u een afspraak te maken in een van onze showrooms (Ootmarsum of Baarn) om een nauwkeurige prijsindicatie te ontvangen. Als u eerst een indicatie van de kosten van een luxe serreaanbouw wilt, kunt u onderstaande gegevens invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.

    [current_url page_url]

    Vraag offerte aan