Vakantieperiode Baarn en Ootmarsum: 1 t/m 22 augustus zijn onze showrooms gesloten. Vanaf 23 augustus staan wij graag voor u klaar. 

Offerte aanvragen

Een serre is meer dan een traditionele aanbouw aan uw woning met plat dak. Een serre is namelijk een luxe aanbouw, volledig geïsoleerd en ontworpen van hoogwaardige materialen. Met een aanbouw van Busscher Serrebouw kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en begeleiding van ontwerp tot oplevering.

Busscher Serrebouw levert uitsluitend maatwerk, dat betekent dat elke aanbouw verschillend is. De keuze in stijl, materiaal, opening, ventilatievormen en beglazing is afhankelijk van uw woonwensen. Heeft u al een duidelijk beeld van deze woonwens? Dan helpen wij u graag verder met de realisatie ervan.

Wij adviseren u een afspraak te maken in een van onze showrooms (Ootmarsum of Baarn) om een nauwkeurige prijsindicatie te ontvangen. Als u eerst een indicatie van de kosten van een luxe serreaanbouw wilt, kunt u onderstaande gegevens invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.

LET OP: Onze vakantieperiode loopt van 1 t/m 22 augustus. U kunt WEL een offerte aanvragen, maar ontvangt reactie NA deze periode. 

Maak een afspraak

    [current_url page_url]

    Vraag offerte aan