Helaas zijn wij ook genoodzaakt beide showrooms zowel in Ootmarsum als Baarn te sluiten tot 9 februari 2021. Ondanks deze sluiting blijven wij uiteraard telefonisch en digitaal bereikbaar. Wij blijven u voorzien van prijsindicaties, tekeningen en informatie om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Offerte aanvragen

Heel vaak krijgen wij de vraag: “Wat is de prijs van een serre, waar moeten we aan denken, wij hebben geen enkel idee!”. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, maar het is een vraag die we ook niet direct kunnen beantwoorden. Busscher Serrebouw levert uitsluitend maatwerk en dat betekent dat elke aanbouw/verbouw (een serre, tuinkamer, orangerie of lichtstraat) verschillend is. De stijl, de materiaalkeuze, de openingen (openslaande deuren, schuifpuien, glazen vouwwanden enz.), de ventilatievormen, de beglazing, noem maar op.

Wilt u een nauwkeurige prijs van uw verbouwing dan adviseren wij u een afspraak te maken (in onze showroom). Als u eerst een indicatie van de kosten wilt, kunt u onderstaande gegevens invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.

    [current_url page_url]

    Vraag offerte aan