Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Heel vaak krijgen wij de vraag: “Wat is de prijs van een serre, waar moeten we aan denken, wij hebben geen enkel idee!”. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, maar het is een vraag die we ook niet direct kunnen beantwoorden. Busscher Serrebouw levert uitsluitend maatwerk en dat betekent dat elke aanbouw/verbouw (een serre, tuinkamer, orangerie of lichtstraat) verschillend is. De stijl, de materiaalkeuze, de openingen (openslaande deuren, schuifpuien, glazen vouwwanden enz.), de ventilatievormen, de beglazing, noem maar op.

Wilt u een nauwkeurige prijs van uw verbouwing dan adviseren wij u een afspraak te maken (in onze showroom). Als u eerst een indicatie van de kosten wilt, kunt u onderstaande gegevens invullen en zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.

    [current_url page_url]

    Vraag offerte aan