Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Serre showroom
Doe inspiratie op

In onze serre showroom in Ootmarsum & Baarn laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de aanbouw van een serre, een orangerie, glazen vouwwand of minimalistische schuifpui?

Maak dan online een afspraak, zodat we alle tijd hebben om u van dienst te zijn.

Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM, maar ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt.

Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Serre showroom Baarn doorkijk

Nieuwe serre showroom in Baarn!

Vanaf zomer 2019 is onze nieuwe serre showroom geopend in Baarn!

Hier laten wij u de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden zien op het gebied van serre aanbouwen, lichtstraten, glazen vouwwanden en minimalistische schuifpuien. U bent van harte welkom in “Het Glazen Huis”, Minervaweg 3 te Baarn (in woonwarenhuis Nijhof).

 

Openingstijden serre showroom

De openingstijden van onze serre showrooms in Ootmarsum en Baarn vindt u hier. Wilt u een afspraak maken voor op een ander tijdstip? Geen probleem, neem dan even telefonisch contact met ons op: 0541-293536.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen