Serre showroom

In onze serre showroom in Ootmarsum en Baarn laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de aanbouw van een serre, een lichtstraat, glazen vouwwand of veranda? Maak dan online een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen.

Showroom Busscher Serre Bouw

Busscher Serrebouw is in 2006 opgericht door Martijn en Daniëlle Busscher. Martijn is een doorgewinterde serrebouwer en officieel aannemer. Hij begeleidt persoonlijk elk bouwtraject van begin tot eind. Daniëlle is een gediplomeerd woningstyliste. Samen met hun professionele partners werken ze gepassioneerd aan hetzelfde doel: een tevreden klant.

showroom Busscher Eemnes

Exclusieve kwaliteit en service bij Busscher Serrebouw.

Wij gaan puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van goed advies voorzien, zowel op interieur- als bouwtechnisch gebied. Wij ‘ontzorgen’ onze klanten en regelen daadwerkelijk alles waar zij geen tijd voor hebben.
Ons motto? Handen uit de mouwen en afspraken nakomen. Wij komen immers uit het nuchtere Twente.

Openingstijden showroom Busscher Serre Bouw

De openingstijden van onze showrooms in Ootmarsum en Baarn vindt u hier. Wilt u een afspraak op een ander tijdstip? Geen probleem, neem dan even telefonisch contact met ons op: 0541-293536.

Maak hier een afspraak in onze serre showroom:


Ik wil graag een afspraak maken in de showroom van Busscher Serrebouw.

OotmarsumBaarn
Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom!

U vindt onze showrooms in Ootmarsum en Baarn (aan de A1). Hier kunt u de mogelijkheden en materialen 'live' bezichtigen.

Afspraak maken

Beoordeling Klantenvertellen