Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Serre aanbouw
Vergroot uw leefruimte

In onze serre showroom in Ootmarsum en Baarn laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de aanbouw van een serre, een orangerie, een lichtstraat, glazen vouwwand of schuifpui? Maak dan online een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen.

Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM, maar ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt, wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Serre showroom Baarn doorkijk

Nieuwe serre showroom in Baarn!

Vanaf zomer 2019 is onze nieuwe serre showroom geopend in Baarn. Hier laten wij u de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden zien op het gebied van serre aanbouwen, lichtstraten, glazen vouwwanden en minimalistische schuifpuien. U bent van harte welkom in “Het Glazen Huis”, Minervaweg 3 te Baarn (in woonwarenhuis Nijhof). Bekijk hier de actuele openingstijden>

 

Serre showroom in aanbouw

04/07/2019 – Afgelopen week is er veel werk verricht in de nieuwe showroom-ruimte! De wanden staan en we zijn begonnen met de bouwkundige opbouw van de voorbeeld serres. Volgende week starten we met de montage van de serres, vouwwanden, minimalistische (schuif)puien en de lichtstraten. Dan zal het er al weer heel anders uit zien!

 

Openingstijden showroom Busscher Serrebouw

De openingstijden van onze showrooms in Ootmarsum en Baarn vindt u hier. Wilt u een afspraak op een ander tijdstip? Geen probleem, neem dan even telefonisch contact met ons op: 0541-293536.

[current_url page_url]

Maak direct een afspraak

De Serre van uw dromen

Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

Liever eerst meer informatie

Brochure aanvragen Offerte aanvragen