Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Serre showroom
Doe inspiratie op

In onze serre showroom in Ootmarsum & Baarn laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de aanbouw van een serre, een orangerie, glazen vouwwand of minimalistische schuifpui? Maak dan online een afspraak, zodat we alle tijd hebben om u van dienst te zijn.

 

Eerste kostenindicatie

Bij een bezoek aan een van onze showrooms ontvangt u van onze adviseurs deskundig advies en bespreken we geheel vrijblijvend uw woonwensen. Neem een tekening en foto’s van uw huis mee, zodat we samen een gepast ontwerp kunnen maken voor uw serre. Bij dit ontwerp ontvangt u een eerste kostenindicatie.

Serre showroom Baarn, Utrecht

Serre showroom
in Baarn, Utrecht

In onze showroom in Baarn, gelegen in woonwarenhuis Nijhof, laten wij u de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden zien op het gebied van serre aanbouwen, lichtstraten, glazen vouwwanden, minimalistische schuifpuien en orangerieën. U bent hier van harte welkom.
Locatie: Minervaweg 3 te Baarn (in woonwarenhuis Nijhof). Direct na de ingang, achter de infobalie, aan uw linkerhand (naast Bekenkamp).

 

Openingstijden serre showroom

De openingstijden van onze serre showrooms in Ootmarsum en Baarn vindt u op de pagina: openingstijden.

Serre showroom
in Ootmarsum, Overijssel

In onze pas verbouwde showroom in Ootmarsum hebben wij verschillende modellen staan die u de diversiteit in bouwen met glas laten zien. Net zoals in Baarn ziet u hier de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden in lichtstraten, glazen vouwwanden, minimalistische schuifpuien en orangerieën. Wij heten u van harte welkom.

 

Wat u nog meer vindt in onze showrooms:

 • Diverse populaire RAL kleuren
 • HR++ isolatieglas en TRIPLE veiligheidsisolatieglas
 • Elektrisch aangedreven minimalistische schuifpuien
 • Ventilatieroosters, insectenhorren en (elektrische) zonwering
 • Klassieke en moderne aanbouwen
 • Inbraak werende sluitingen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  “Natuurlijk heb je van tevoren wel ideeën over een aanbouw, maar weet je niet precies hoe je het hebben wilt. Een bezoek aan de showroom van Busscher Serrebouw was doorslaggevend. Toen we de showroommodellen zagen wisten we dat dit onze woondroom is. Daarnaast was het fantastisch om te zien welke mogelijkheden in materiaal en ontwerp ons werden geboden. Na ons eerste gesprek in de showroom namen we een brochure mee en dachten we na over onze woonwensen en de realisatie ervan.”

  Tegel, Amersfoort