Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Serre showroom
Doe inspiratie op

In onze serre showroom in Ootmarsum (alleen op afspraak) & Baarn laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over de aanbouw van een serre, een orangerie, glazen vouwwand of minimalistische schuifpui?

Maak dan online een afspraak, zodat we alle tijd hebben om u van dienst te zijn.

Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM, maar ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt.

Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Doorkijkje van de serre showroom in Baarn

Showroom Baarn gelegen in Woonwarenhuis Nijhof!

In onze showroom in Baarn, gelegen in het ‘glazen huis’ van Nijhof Wonen, laten wij u de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden zien op het gebied van serre aanbouwen, lichtstraten, glazen vouwwanden, minimalistische schuifpuien en orangerieën. U bent hier van harte welkom, Minervaweg 3 te Baarn (in woonwarenhuis Nijhof).

 

Openingstijden serre showroom

De openingstijden van onze serre showrooms in Ootmarsum (alleen op afspraak) en Baarn vindt u hier.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen