Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Fenomenale villa met minimalistische schuifpuien in de polder

Deze villa, gelegen in het hart van Nederland, gaat op in de omgeving. Aan het in- en exterieur van de woning is veel aandacht besteed. De woning is ontworpen in de vorm van een T. Het wonen, koken en ontspannen is geplaatst aan de achterkant in de breedte van de woning, met uitzicht op de achtertuin. Hier zijn dan ook 3-sporige schuifpuien geplaatst met een breedte van 8,9 meter en een open hoek. De leefruimte baadt daardoor in het daglicht en heeft via de glazen puien en adembenemend uitzicht op het achterliggende tuin- en polderlandschap. Waar je ook zit, kookt of eet; op iedere plek kan eindeloos naar buiten worden getuurd.

Technische specificaties

Bij deze villa hebben we op vijf verschillende posities minimalistische (schuif)puien, voorzien van:

 • TRIPLE isolatieglas
 • De drie hoge schuifdeuren aan de achterkant staan in drie rails zodat alle puien te verschuiven zijn met een aanzichtbreedte van 34 mm.
 • De bediening van de puien is volledig elektrisch
 • Uitgevoerd in de kleur RAL 9005 mat
 • Maximale ontwerpvrijheid en oneindige openingsmogelijkheden

Fotografie: © The Art of Living magazine

Villa met schuifpuien in Utrecht

Het proces

De geplaatste glazen puien kunnen op de hoek in twee richtingen open, waardoor de woonkamer overloopt in de terrassen. In de woonkamer is een met glas omzoomde vide opgenomen, deze voorziet de kelder en het daarin liggende zwembad van daglicht. Busscher Serrebouw heeft hier elektrisch verwarmbaar glas mogen toepassen, dat is vrij uniek. Hier is gepreanodiseerd aluminium en triple inbraakwerend veiligheidsglas gebruikt, dat is bestand tegen chemicaliën van het zwembad.


Serre in de Polder, Utrecht

Wist u dat wij niet alleen in Utrecht maar ook in uw omgeving een prachtige luxe schuifpui op maat kunnen realiseren? Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een luxe schuifpui op maat.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht