Serre met schuifdeuren op maat

Niet elk huis is hetzelfde. Daarom bouwt Busscher Serrebouw uw serre met schuifdeuren volledig op maat. Niet alleen kijken we naar wat er past bij uw woning, ook nemen we al uw wensen in acht. Als u akkoord gaat met het ontwerp gaan wij voor u aan de slag. Vanaf begin tot eind zullen we ervoor zorgen dat het proces fijn verloop. Daarom halen we zoveel mogelijk werk voor u uit handen. Daarnaast zijn wij een persoonlijk aanspreekpunt voor als u vragen heeft. Kiest u voor Busscher Serrebouw, dan kiest u voor kwaliteit!

Vragen over de serre met schuifdeuren

Heeft u vragen over de serre met schuifdeuren of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee. Bent u benieuwd naar de kosten voor een serre met schuifdeuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de prijs.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre met schuifdeuren

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen