Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Luxe serre aanbouw in Ermelo

In deze luxe serre aanbouw leven niet alleen de bewoners, ook de planten krijgen een plek! De zonnestralen die de lichtstraat doorlaat en de optimale isolatie van de serre, maken deze ruimte de perfecte plek voor bloemen en planten. De robuuste uitstraling van deze aluminium serre komt goed tot zijn recht door de bosrijke omgeving. De serre is voorzien van een 5-delige vouwwand, waardoor het buitenleven centraal komt te staan.

Technische specificaties

 • Het zadeldak is 6 meter breed x 4,2 meter diep en bevat TRIPLE veiligheidsisolatieglas.
 • Het dak bestaat uit 2 x 4 delen.
 • De vijf-delige ECOLINE vouwwand en vaste kozijnen rondom zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • De puien hebben thermisch onderbroken en geïsoleerde aluminium profielen, dit is duurzamer en reduceert energiekosten.
 • De profielen zijn gemoffeld in de kleur RAL 7021 mat.
Luxe serre aanbouw Gelderland

Het proces

Door de bosrijke omgeving en de voorliefde voor planten bij de bewoners kon een serre, waarin voldoende daglicht naar binnen schijnt en de warmte in blijft hangen, niet ontbreken. De royale serre in combinatie met de Geopietra muur past perfect bij de inrichting en de stijl van het huis. De vijf-delige glazen vouwwand zorgt ervoor dat het buitenleven nog meer centraal staat.


Serre aanbouw op de Veluwe, Gelderland

Deze royale serre heeft een onbevangen sfeer, waarbij het buitenleven centraal staat. Bent u ook op zoek naar een luxe serre waarin u gedurende alle seizoenen kunt genieten, neem dan vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht

  Busscher duurzaam