Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Brede serre aanbouw van 12 meter in Enschede

Voor een hobby hebt u meer plek nodig, u wilt uw woonkamer doortrekken naar het terras, krijgt een gezinsuitbreiding of gewoon een nieuwe ruimte met veel daglicht creëren. Redenen genoeg om uw bestaande woonsituatie te veranderen. Glazen schuifpuien bieden u de flexibiliteit die u nodig hebt. Met onze geïsoleerde serres kunt u uw bestaande woonkamer energie-efficiënt uitbreiden.

Technische specificaties

 • De serre is bijna 3 meter hoog en 12 meter breed.
 • De schuifpuien zij voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • Wat de minimalistische schuifpuien zo speciaal maken, zijn de aanzichtbreedtes.
 • Want slechts 75 mm kozijnkader is zichtbaar, dit is volledig afdekbaar.
 • Kijk daarnaast eens naar de schuivende puien. Hiervan is maar 34 mm profiel zichtbaar.
Serre Aanbouw

Het proces

Deze bewoners uit het Twentse Enschede zaten al een tijd lang met een grote verbouwing in hun achterhoofd. Hierbij moest ook de keuken meegenomen worden. Eenmaal aan tafel bij Busscher Serrebouw viel alles op zijn plek. De gehele achterkant van de woning zou beschut worden met minimalistische schuifpuien. Hierdoor zou een groot gedeelte van de begane grond natuurlijk verlicht worden en kreeg het idee van de nieuwe keuken ook vorm, deze grenst namelijk aan de serre.

Het ontwerp van de aanbouw werd goedgekeurd en de voorbereidingen voor de serre werden in gang gezet. Onze werkvoorbereiders bestelden de benodigde materialen waarna de monteurs hun slag konden slaan. Met een glaskraan werden de zwaarwegende puien over de woning richting de achtertuin getransporteerd. Waarna de monteurs deze konden plaatsen. Toen ook de keuken werd gemonteerd en de serre werd opgeleverd keken we onze ogen uit. Wat een serre!


Serre in Enschede, Overijssel

Wist u dat wij niet alleen in Overijssel maar ook in uw omgeving een prachtige luxe schuifpui op maat kunnen realiseren? Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een luxe schuifpui op maat.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Busscher Serrebouw heeft een prachtige serre geplaatst. Het proces is van begin tot eind goed begeleid. In de showroom kregen we duidelijk advies over de beste oplossing passende bij onze woonsituatie. Bij de plaatsing van de vouwwanden zijn we volledig ontzorgd door het team van Busscher. We waren op vakantie, maar werden met foto’s op de hoogte gehouden van de voortgang. Busscher’s service houdt niet op bij wat er op papier staat; daar waar anderen ophouden, komen zij met een oplossing. Wij zijn enorm tevreden over onze ervaring met Busscher en zouden dit bedrijf dus ook bij iedereen aan willen raden!”

  Nora & Mark, Baarn

  Busscher duurzaam