Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Serrebouw met glazen vouwwand in Ootmarsum

Een geïsoleerde serrebouw met glazen vouwwand geeft u de mogelijkheid om met één beweging een naadloze overgang van uw woning naar de tuin te creëren. Deze vouwwand geeft een ruimtelijk gevoel met uitstekende isolerende eigenschappen, hierdoor worden de energiekosten gereduceerd en het milieu minder belast. Onze vouwwanden kunnen in elke openingsvorm geleverd worden, passend bij uw woonomgeving.

Technische specificaties

Deze geïsoleerde vouwwand

 • Is voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • Is bijna 5 meter breed en 2,4 meter hoog.
 • Bestaat uit vijf delen en kan in zijn geheel naar één kant geschoven worden.
 • Hierdoor ontstaat aan de linkerkant een loopdeur. Dat wil zeggen dat deze pui een comfortsluiting, dag- en nachtschoot, deurkruk en profielcilinder bedraagt.
 • Beide lichtstraten hebben een afmeting van 1 meter bij 2 meter.
Serrebouw met glazen vouwwand keuken

Het proces

Deze familie uit Ootmarsum wenste een bredere lichtinval in huis en een vrije doorgang naar de tuin, zodat een open keuken gecreëerd werd. Daarom hebben we er gezamenlijk voor gekozen twee lichtstraten in de lengte te plaatsen. Om van deze serrebouw in zowel de zomer als in de winter een behaaglijke ruimte te maken, plaatsten we hierin TRIPLE isolatieglas met een warmte- en zonwerende functie. Daarnaast plaatsten we twee plisséhorren achter de vouwwand.


Creëer een open keuken serre met vouwwanden

Bent u op zoek naar hetzelfde type serrebouw? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht