Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Serre aan een karakteristieke villa in Apeldoorn

De CERO schuifpuien van Busscher Serrebouw bieden in constructief en stilistisch opzicht alle mogelijkheden waar uw woning om vraagt, net zoals bij deze serre in Apeldoorn. Smalle kozijnen en profie­len ondersteunen de maximale transparantie van de elementen. Het glasaandeel van 98% levert een symmetrisch en minimalistisch design op. De glaselementen zijn eenvoudig te bedienen. Roestvrijstalen loopwa­gens en rails waarborgen dat het systeem soepel glijdt.

Technische specificaties

U ziet hier CERO minimalistische schuifpuien, voorzien van:

 • Deze excentrieke aanbouw bevat 2-sporige schuifpuien en kan door middel van automatische bediening een open hoek creëren. Wanneer de puien aan de voor- en zijkant van de aanbouw naar de buitenzijde worden gedreven, ontstaat deze opengeschoven hoek.
 • De voorzijde van de aanbouw is 3,8 meter breed en de zijkant van de aanbouw 4,4 meter.
 • De constructie bestaat uit een gedeelte plat dak met daarin een lichtstraat en is uitgevoerd in aluminium. Het serredak is 3,3 meter breed, 1,2 meter diep en heeft een helling van 5 graden.
 • Busscher Serrebouw monteert haar lichtstraten altijd met een lichte helling, zodat het regenwater afgevoerd kan worden. Het dak is voorzien van warmte- en zonwerend triple-glas.
Glazen puien serre Apeldoorn

Het proces

Aan de rand van de Veluwe midden in een nieuwbouwwijk staat deze nieuwgebouwde serre aanbouw. We worden door groen omringd als we de dit prachtige huis in Apeldoorn betreden. Dat hier van het buitenleven genoten wordt moge duidelijk zijn. In elk hoekje van de tuin is er de mogelijkheid om te genieten. Van een knusse lounge langs een kabbelend beekje tot aan de oeroude beukeboom.

De eyecatcher is de aluminium serre die tegen het huis aan is gebouwd. De bewoners van deze sfeervolle in stijl opgetrokken villa zochten naar een plek waar binnen en buiten samenkomt. Een plek om van buiten te genieten, maar dan met het comfort van binnen. De warme tinten, zoals hout, zorgen voor het gevoel van gezelligheid en levendigheid. Koele tinten daar tegenover zorgen voor het gevoel van rust. Door beide tinten te combineren ontstaat er een goede balans.


Villa Serre in Apeldoorn, Gelderland

Busscher Serrebouw plaatst serres door heel Nederland en heeft een showroomvestiging in Ootmarsum en Baarn. Wilt u binnenkort ook gaan genieten van het buitenleven? Busscher realiseert graag uw schuifpui op maat.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Busscher is een zeer professionele en klantvriendelijke partij. Goed en eerlijk advies. In combinatie met aannemer Hulst voor bouwkundige aanpassingen een ingewerkt team. Een korte en strakke planning die uiteindelijk gerealiseerd werd. Best uniek in de markt momenteel.

  Igor, Bussum (klantenvertellen.nl)