Geïsoleerde serre met schuifdak

De serres van Busscher Serrebouw zijn goed geïsoleerd. Hierdoor verbruikt u weinig energie en blijven de stookkosten laag. Daarnaast is het altijd een aangename temperatuur in de ruimte. Zo kunt u het hele jaar door profiteren van het wooncomfort dat een serre te bieden heeft.

Een serre met schuifdak op maat

Wij vinden het belangrijk dat de serre voldoet aan uw eisen. Daarom leveren wij enkel maatwerk. We nemen uw wensen in beraad en zorgen dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag wat advies over de serres met schuifdak? Kom met ons in contact zodat wij u kunnen informeren over de serre met schuifdak. Wij staan u graag te woord! Bent u benieuwd naar de kosten van een serre met schuifdak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Geïsoleerde serre met schuifdak

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen