Robuuste serre in Beilen, Drenthe

Serene rust op deze unieke locatie in het Drentse bosrijke Beilen. De bewoners van deze woning zijn echte liefhebbers van het buitenleven, comfort en design. Daarom brengen zij vele uren door in de recent geplaatste glazen serreaanbouw. Het is een unieke en luxe serre met een eigen identiteit.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Lessenaarsdak, vouwwand en ingebouwde schoorsteen uitsparing
 • 4,5 meter hoog en drie lagen: vouwwand & loopdeuren, tussenruiten en een topgevel met modelkozijnen.
 • Dak met 23 vlakken kozijnen voorzien van elektrische dakramen.
 • Dak van 5,8 meter breed met TRIPLE veiligheidsisolatieglas
 • Driedelige vouwwand aan de voorzijde van het huis van 2,9 meter breed en 2,5 meter hoog welke naar één kant te bewegen is.
 • Twee loopdeuren aan de voor- en achterzijde van de aanbouw.
Luxe serre Drenthe

Het proces

Deze serre heeft een tijdloos karakter. De aluminium constructie met glazen wanden zorgen voor een transparant geheel. De bewoners hebben specifiek gekozen voor eikenhouten gebinten. Ze staan aan elkaar vast door de gebintpalen en vormen het skelet van de serre. In combinatie met de aanbouw straalt het een robuuste, maar warme sfeer uit.


Landelijk wonen in een serre

Tijdens de ontwerpfase van jouw serre, adviseren wij ook welke materialen het beste passen bij de uitstraling van de woning en tuin. Geïnteresseerd?

Ja, ik wil meer informatie

3D model

In de ontwerpfase van uw droomserre schetsen wij een plattegrond van de bestaande en nieuwe situatie inclusief een doorsnede van de serre. Bij de offerte ontvangt u niet alleen deze schetsen, maar sturen wij u ook een levensecht 3D-model toe. Hierdoor kunt u zich het beste voorstellen hoe uw toekomstige serre eruit komt te zien.

3D serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht