Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Luxe serre aanbouw met brede vouwwand in Amersfoort

Alsof je op vakantie bent, maar dan in eigen land. Dat is een veelvoorkomend effect van een serre. Een serre aanbouw laat je namelijk genieten van het buitenleven. Het frisse groen in de lente en de verkleuring van de bomen in de herfst vallen hierdoor extra op. Maar dat niet alleen. Door een serre betrek je de tuin gemakkelijk bij de woning. Op die manier kun je bij lekker barbecue weer de tuin gebruiken als terras. En als in het najaar de donkere dagen naderen, geniet je van een kop warme thee vanuit je geïsoleerde serre van de sterrenhemel.

Technische specificaties

 • Deze aanbouw is voorzien van een 6 meter brede vouwwand.
 • Van binnenuit gezien bestaat deze wand uit drie deuren die naar links en drie deuren die naar rechts bewegen, naar buiten vouwend.
 • De vouwwand bestaat uit Triple veiligheidsisolatieglas en heeft thermisch onderbroken, geïsoleerde profielen conform de eisen van de nieuwste Energie Prestatie Norm.
Luxe serreaanbouw in Amersfoort, Utrecht

Het proces

Deze serre aanbouw in het Utrechtse Amersfoort heeft een brede vouwwand en een lichtstraat. Na een rondleiding in de showroom van Busscher Serrebouw hebben de bewoners er bewust voor gekozen een lichtstraat in de serre aanbouw te plaatsen. Met deze wens heeft Busscher Serrebouw rekening gehouden in het ontwerp. Nu de serre aanbouw eenmaal gerealiseerd is, verlicht het doorgelaten daglicht de gehele woning waardoor het huis optisch groter lijkt.


Een serre die de woning optisch groter maakt

Laat natuurlijk daglicht uw woning binnen schijnen en geniet voortaan vanuit uw serre van het buitenleven.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht