Horeca serre van 16 meter in Bergen aan Zee

Laat uw klanten heerlijk lunchen of dineren in een glazen horeca serre van Busscher Serrebouw. Het licht, de ruimte en vooral het buitengevoel geven een absolute meerwaarde aan uw restaurant, café of lunchroom. Busscher Serrebouw heeft voor diverse horecagelegenheden in Nederland al prachtige aanbouwen mogen realiseren. Klassiek, landelijk of juist heel modern.

Technische specificaties

 • Deze geïsoleerde serre is thermisch onderbroken door middel van een isolator tussen de aluminiumpanelen zit. Dit verhoogt de isolatiewaarde, waardoor minder warmte verloren gaat.
 • De deuren, schuifpui en vaste kozijnen zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas
 • Zonwerend TRIPLE dak glas in het 16 meter brede serredak.
 • Gezien de ligging aan de kust is er een extra beschermlaag aangebracht aan de profielen zodat geen corrosie of loslatend lak kan plaatsvinden.
 • Vanwege de hoge windbelasting is de wind- en waterdichtheid van onze systemen regelmatig getest en geslaagd.
Horeca Serre in Bergen aan Zee

Het proces

Voor dit hotel in Bergen aan Zee heeft Busscher Serrebouw een uitbouw mogen realiseren met een breedte van 16 meter. Daarvoor moest de oude serre gedemonteerd worden. De hoteleigenaar wilde namelijk haar oude serre vervangen door een compleet geïsoleerde serre aanbouw.

De ontworpen en geplaatste serre door Busscher Serrebouw bevat een luxe entree, schuifpui en twee vouwwanden. De luxe entree is gevestigd in het midden van de serre. Aan de linkerkant van de entree is een vijfdelige en vierdelige vouwwand geplaatst en aan de rechterkant een schuifpui. Voor deze vouwwand en schuifpui zijn vaste puien geplaatst die niet geheel aansluiten, hierdoor wordt een ‘terraseffect’ gecreëerd en hebben bezoekers echt het gevoel dat ze buiten zitten.


Horeca serre aan zee

Deze stijlvolle horeca serre is uniek in ontwerp, uitvoering en kwaliteit: evenals ieder andere serre die wij plaatsen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht