Puur Vakmanschap

Heeft u altijd alleen mooie woonserre bij uw huis willen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want kiest u voor Busscher Serrebouw, dan kiest u voor vakmanschap! Met onze jaren lage ervaring in het bouwen van serres kunnen we u voorzien van goed advies en zorgen we dat u tevreden zult zijn met uw langverwachte woonserre. Daarnaast bouwen wij bij Busscher serrebouw enkel en alleen met kwalitatief goede materialen. Hiermee garanderen wij de lange levensduur van uw serre.

Wij zorgen voor een verbluffend eindresultaat!

Informatie en Kosten woonserre

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een woonserre of wilt u extra informatie over uw gedroomde woonserre? Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Woonserre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen