Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Orangerie met steellook uitstraling in Lochem

Deze orangerie brengt ons terug naar de nostalgische serres uit de 19de eeuw, geoptimaliseerd met de innovatieve technieken van vandaag. De gebruikte raamprofielen zijn gebaseerd op een steellook uitvoering. Deze zorgen met hun afgeronde vorm voor een mooi, modern geheel. Deze moderne orangerie is een toonbeeld voor elegantie, tijdloos design en afwerking van een ongekende kwaliteit.

Technische specificaties

 • De orangerie is voorzien van twee grote lichtstraten van 3,2 meter breed en 2,2 meter diep. Hierin is triple veiligheidsisolatieglas geplaatst.
 • Dit glas zorgt voor een aangename temperatuur in zowel de winter, als in de zomer.
 • De schuifpui die aan de achterkant van de serre is geplaatst is 3,7 meter breed.
 • De twee vaste puien in de lengte van de serre zijn beide 3 meter breed en zijn voorzien van elektrische valramen.
 • Deze valramen optimaliseren de ventilatie in de serre.

 

Het proces

Dit project is een prachtig voorbeeld waarbij de stijl van het huis verfijnd door is getrokken naar de serre. Met de klassieke bouwwijze van de woning is rekening gehouden in het ontwerp van de serre en daarom terug te vinden in de aanbouw. Kijk maar eens naar het dak van de serre, deze is voorzien van klassieke duivenjagers met sierpunten op de nok. Daarnaast zorgen de kozijnen, voorzien van 8 kleine ruiten, voor een vintage uitstraling.


Geïsoleerde orangerie in Gelderland

Benieuwd naar de mogelijkheden van een orangerie zoals deze moderne orangerie? Busscher Serrebouw laat u graag verschillende showroommodellen zien in Ootmarsum of Baarn. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil contact opnemen

Steellook moderne orangerie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht

  Busscher duurzaam