Minimalistische schuifpuien in Noordwijk

Het ultieme buitengevoel in huis, dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Deze grote minimalistische schuifpuien hebben ultraslanke profielen waardoor het zicht naar de tuin optimaal is, daarnaast zorgt de lichtstraat voor subtiel daglicht in de woonkamer en keuken. Bovendien beleeft u een geheel nieuwe dimensie aan uw woning.

Technische specificaties

 • De serreaanbouw is optimaal geïsoleerd.
 • Gezien de ligging aan de kust hebben wij een extra beschermlaag aangebracht aan de profielen zodat er geen corrosie of loslatend lak kan plaatsvinden.
 • We hebben gebruik gemaakt TRIPLE beglazing in de lichtstraat en schuifpuien, vanwege de hoge windbelasting is de wind- en waterdichtheid van onze systemen regelmatig getest en geslaagd!
 • De aansluitingen op de bestaande situatie met rieten dak zorgde voor veel meet- en rekenwerk, maar is uitstekend verlopen.
serre binnen lichtstraat

Het proces

Deze bewoners uit Noordwijk waren al ruime tijd bezig met het idee de woning comfortabel en stijlvol te vergroten. Na diverse gesprekken en ontwerpen hebben we een aanbouw aan de zijkant van het huis ontworpen. Deze serre bevat minimalistische schuifpuien die zowel naar links als naar rechts kunnen schuiven. Hierdoor kan een ‘open hoek’ gecreëerd worden die zorgt voor licht en zicht op de prachtig nieuw aangelegde tuin. Naast deze serreaanbouw hebben we in de woonkamer een doorbraak van 6,5 meter gemaakt waarin een minimalistische schuifpui is gemonteerd. Deze zorgt ervoor dat de woonkamer nu aaneengesloten staat met de tuin.


Geplaatst in Noordwijk, Zuid-Holland

Deze stijlvolle aanbouw in Noordwijk brengt comfort, zodat de inwoners kunnen genieten van het buitenleven. Wilt u ook gaan genieten van het buitenleven? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht