Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Moderne orangerie in de Achterhoek

Serene rust in dit rustieke plattelandsdorp in de achterhoek. De bewoners van deze woning zijn echte liefhebbers van het buitenleven, comfort en design. Daarom brengen zij vele uren door in de recent geplaatste moderne orangerie. Sterker nog, ze hebben er hun werkruimte van gemaakt. Een plek waar ze klanten ontmoeten en hen de verbinding met het buitenleven laten ervaren. Het is een unieke en luxe serre met een eigen identiteit.

Technische specificaties

 • Deze moderne orangerie is in de lengte voorzien van twee vouwwanden.
 • Beide vouwwanden zijn vierdelig en zijn gekoppeld aan een vaste pui.
 • Het unieke aan deze serreaanbouw is het royale dak, met het hoogste punt in het midden van de orangerie en de klassieke victoriaanse gootafwerking.
 • De aanbouw heeft een zwartgroene kleur en is voorzien van HR++ beglazing in de vouwwand en TRIPLE isolatieglas in het dak.
 • Dit type beglazing zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een comfortabel verblijf.
Moderne orangerie in de Achterhoek

Het proces

Dat het ontwerp van de orangerie opgaat in de tuin hoeven we niet uit te leggen. De bakstenen op de grond buiten de serre zijn doorgetrokken naar binnen. Waar in de serre je ook zit, je gaat op in het groen en het landschap. “We gebruiken deze multifunctionele ruimte meer dan de andere kamers in de woning. Als tuinarchitect stond deze aanbouw al enige tijd op mijn wensenlijst. Dat deze woondroom uiteindelijk werkelijkheid is geworden is fantastisch. Voor mijn gevoel zitten we nu het hele jaar door in onze tuin.” Aldus de trotse bewoners van de serre; “Het is prachtig om te zien hoe optimaal we momenteel kunnen genieten van onze tuin. Ik had altijd al voor ogen om met het buitenleven verbonden te worden en ‘in mijn eigen landschap te zitten’. Ik ontvang mijn klanten in de orangerie. Als tuinarchitect speelt de ecologie zowel binnen als buiten daarom voor mij een grote rol.”


Geïsoleerde orangerie in Gelderland

Benieuwd naar de mogelijkheden van een orangerie zoals deze moderne orangerie? Busscher Serrebouw laat u graag verschillende showroommodellen zien in Ootmarsum of Baarn. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht