Geïsoleerde landelijke serre

Met een landelijke serre geniet u langer van het buitenseizoen. Door de hoge isolatiewaarde kunt u het hele jaar door vertoeven in de serre. In de warme maanden blijft het er koel en in de koudere maanden blijft het er aangenaam warm. Daarnaast blijven door de goede isolatiewaarde de energiekosten laag.

Een landelijke serre laten bouwen door Busscher Serrebouw

Busscher serrebouw is de specialist in het bouwen van serres op maat. Als u er voor kiest de landelijke serre te laten bouwen door Busscher Serrebouw dan bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Wij leveren een mooie serre op maat die voldoet aan uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de serrebouw of wilt u wat advies over de bouw van een landelijke serre? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw landelijke woning
Landelijke Serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen