Kwaliteit en vakmanschap

Het is belangrijk dat een serre goed geplaatst wordt. Een vakkundige plaatsing zorgt ervoor dat de serre goed aansluit op het huis en de isolatiewaarde hoger wordt. Hierdoor blijft de temperatuur in de serre goed en blijven de energiekosten laag. Als de serre niet goed is geplaatst zult u hier op de termijn problemen mee krijgen.

Wij bij Busscher serrebouw zijn gespecialiseerd in het bouwen van serres. We werken enkel en alleen met kwalitatief goed materialen en zorgen dat de serre vakkundig wordt geplaatst. Hierdoor zult u lang plezier hebben van de serre aan de boerderij!

Een serre aan de boerderij

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een serre aan uw boerderij of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven antwoord op u vragen en adviseren u over de verschillende serres. Bent u benieuwd naar de kosten van een serre? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website. Wie weet realiseren wij binnenkort uw droomserre aan de boerderij!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre aan boerderij

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen