Geïsoleerde tuinkamer met vouwwand in Overijssel

Deze geïsoleerde tuinkamer is voorzien van grote glazen geïsoleerde vouwwanden. Daardoor kan er alle jaargetijden volop genoten worden! Door deze wanden wordt er een royale verbinding gecreëerd met buiten. Geruisloos en soepel verplaatst u de wand naar links of rechts, naar buiten of binnen.

Technische specificaties

 • Deze prachtige aanbouw, voorzien van drie vouwwanden, is thermisch onderbroken en heeft geïsoleerde aluminium profielen.
 • De 5-delige vouwwand is 4,5 meter breed.
 • De overige 4-delige vouwwanden zijn 4 meter breed en 3,6 meter breed.
 • Allen zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • Daarnaast hebben wij ventilatieroosters gemonteerd aan de vouwwanden.
Geïsoleerde tuinkamer als serre in Overijssel

Het proces

Deze geïsoleerde tuinkamer, voorzien van eikenhout in combinatie met de zwarte aluminium vouwwanden, draagt een ruimtelijk effect. Dit effect ontstaat ook doordat de tuinkamer afwijkt van een standaard plafond, maar waarbij we in de gevel een modelraam hebben geplaatst. De vouwwanden kunnen rondom open gezet worden zodat de bewoners kunnen genieten van de strak aangelegde tuin.


Het ruimtelijke effect van een tuinkamer

Bent u, net zoals deze bewoners, ook opzoek naar een licht en ruimtelijk effect in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht