Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Aluminium serre met houten profielen in Enschede

Wij leveren serres in aluminium of een combinatie van aluminium en hout. De bewoners van deze woning hebben voor een eikenhouten binnenafwerking gekozen. Deze afwerking zou namelijk passen bij de interieurwensen en de verdere inrichting van de woning. De buitenzijde leveren wij altijd op in aluminium, waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleuren.

Technische specificaties

 • Het serredak bestaat uit aluminium (buitenkant) en eikenhout (binnenkant). Bovendien bevat het TRIPLE veiligheidsisolatieglas, dit is zon- en warmtewerend.
 • Ook de serre heeft een eikenhouten binnenkant en de buitenkant is van aluminium.
 • Deze serre bestaat uit een driedelige en een vijfdelige vouwwand voorzien van TRIPLE veiligheidsisolatieglas.
 • De vijfdelige vouwwand is 4 x 2,4 meter. De driedelige vouwwand is 3 x 2,4 meter.
 • De vouwwand kan geopend en vergrendeld worden middels RVS vlakgrepen die aan de binnenkant geplaatst worden.
serre van hout en aluminium Enschede

Het proces

Deze familie uit Twente miste een ruimte waarin ze konden genieten van de prachtige tuin, omgeving en de gezellige huiselijke sfeer. Een serre brengt het buitenleven in huis, maar houdt de warmte van de woning vast, deze combinatie deed de bewoners dan ook nadenken over een serreaanbouw. Uiteindelijk kijken zowel de eigenaren als wij terug op een goede samenwerking en een mooi resultaat.

“Busscher Serrebouw heeft een fantastische serre met superieure materialen opgeleverd. De houten binnen constructie en aluminium buitenafwerking voorzien van vouwdeuren bieden ons een heerlijke ruimte om in te verblijven. Ook bij de levering werden afspraken perfect nagekomen en onvolkomenheden vakkundig en snel opgelost.”


Serre in Enschede

Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die past bij uw woning en wensen. Door onze kennis zijn wij in staat u te begeleiden zodat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht