Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Boerderij-serre met lichtstraat in Hattem

Op de boerderij staat het buitenleven centraal. Er is ruimte in overvloed en via deze vouwwand en lichtstraat bezorgen de zonnestralen ook het licht in de woning. Met dit houten binnenprofiel behoudt de boerderij haar natuurlijke charme. Het profiel aan de buitenzijde is van aluminium, dit beschermt de lichtstraat en vouwwand tegen weersinvloeden van buitenaf.

Technische specificaties

 • De kozijnen van de aanbouw bestaan uit een combinatie van hout en aluminium. Wij voeren onze serres aan de buitenkant áltijd uit in aluminium, bij dit project is gekozen voor een houten binnenkant.
 • Het lessenaarsdak bestaat uit vier delen en heeft een breedte van 4 meter. Het dak is voorzien van TRIPLE isolatieglas.
 • Kleur binnen: RAL 9001
 • Kleur buiten: RAL 6012 (zwartgroen)
serre boerderij Sellingen Hattem, Gelderland

Het proces

Bij dit project wilden we de natuurlijke charme van de boerderij niet verloren laten gaan door een strak moderne serre aanbouw. Daarom adviseerden we de bewoners een combinatie van hout en aluminium materiaal. Zowel de bewoners als wij kijken terug op een goede samenwerking.

“Met Busscher Serrebouw hebben we prettig samengewerkt, goede communicatie en een prachtig resultaat. Ze denken goed mee over de mogelijkheden en leveren kwaliteit en een nette afwerking. Ook de werknemers van Busscher Serrebouw zijn netjes en attent.”


Boerderijserre met natuurlijke charme

Wilt u ook gaan genieten van het buitenleven, maar de natuurlijke charme van uw woning behouden? Een serre uitgevoerd in hout is de oplossing. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht

  Busscher duurzaam