Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Glazen schuifdeur buiten

Met een glazen schuifdeur voor buiten kunt u langer genieten van het buitenleven. Krijg meer buitenlicht en bespaar ruimte door de beweegbare delen zijwaarts te openen of sluiten. Het is ook niet zomaar dat de glazen schuifdeur voor buiten erg populair is.

Creëer meer ruimte

Het grote voordeel van een glazen schuifdeur is de extra ruimte die u creëert. Bij het openen van glazen schuifdeur om naar buiten te gaan neemt geen extra ruimte in beslag. Daarnaast heeft u door de afwezigheid van deurkozijnen meer glas en een intenser gevoel van buiten zijn.

Glazen schuifdeur buiten

Geschikt voor alle seizoenen

Tijdens koude dagen behoudt u de warmte van de glazen schuifdeur voor buiten met goed geïsoleerd triple-glas. Op zomerse dagen kunt u de warmte van buiten ook goed weren door alles potdicht te houden. Liever even een frisse bries? Zet dan gemakkelijk de glazen schuifdeur voor buiten open.

Deskundige begeleiding

We helpen u graag van A tot Z bij de aanschaf van een glazen schuifdeur voor buiten. Van ontwerp tot oplevering, we begeleiden graag het totale bouwproces. Neem contact met ons op met uw wensen en we zullen u deskundig adviseren.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
serre schuifwanden

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen