Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Minimalistische schuifpuien met open hoek in Baarn

Minimalistische schuifpuien zijn te herkennen aan haar bescheiden profielen en aanzienlijke glaselementen, waardoor het zicht naar buiten vrij is. De minimalistische schuifpuien (bouwjaar 2016) van deze serreaanbouw zijn gemakkelijk bedien- en beweegbaar. Het unieke ontwerp, passende bij de stijl van het huis, bevat twee open hoeken en bestaat uit geïsoleerde aluminium kozijnprofielen.

Technische specificaties

 • De serreaanbouw is nagenoeg profielloos en voorzien van een gemakkelijk beweegbaar schuifsysteem.
 • De aanbouw is 6,3 meter breed en 4,4 meter diep.
 • De voorzijde van de aanbouw bestaat uit een driedelige schuifpui. Beide zijden kunnen transformeren naar een open hoek.
 • De zijkanten van de aanbouw bestaan uit een tweedelige schuifpui.
 • Het vleugelprofiel heeft een minimalistische aanzichtbreedte van 21 mm.
Minimalistische CERO schuifpuien in Baarn

Het proces

De bewoners van deze prachtige villa in Baarn wilden nader gaan genieten van de groene omgeving om de woning heen. Daarnaast verlangden zij naar een lichte en comfortabele ruimte waarin gerelaxt en genoten kon worden bij zowel warm als koud weer. De extravagante open hoeken van de aanbouw zorgen voor optimaal zicht naar buiten.


Genieten van een serre met minimalistische schuifpuien

Overweegt u een aanbouw met een serre of bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Wij begeleiden persoonlijk elke serreaanbouw van begin tot eind. Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de opties voor een luxe schuifpui op maat.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht