Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Minimalistische schuifpuien in Naarden

Grote minimalistische schuifpuien zorgen voor een spectaculair uitzicht over de omgeving. Met name bij dit project, mede omdat de tuin lager ligt dan het vloerniveau van de aanbouw. Daarnaast zorgt de lichtstraat voor een rustige lichtinval op het eiland van de keuken en op de eettafel.

Technische specificaties

U ziet hier CERO minimalistische schuifpuien, voorzien van:

 • TRIPLE isolatieglas, met een breedte van 6.2 meter.
 • De drie hoge schuifdeuren staan in drie rails zodat alle puien te verschuiven zijn met een aanzichtbreedte van 34 mm.
 • Aan de zijkant van de serre is een groot vaststaand raam met slanke aluminium profielen van plafondhoogte gemonteerd.
 • Inclusief een lichtstraat van 1500 x 3000 mm met zonwerend TRIPLE veiligheidsisolatieglas.
Schuifpui

Het proces

De eigenaren van deze prachtige serre hadden al langere tijd plannen om een aanbouw te realiseren aan hun woning in Naarden. Het moest het hart van de woning worden door de keuken, eettafel en de prachtige tuin met elkaar te verbinden. Tijdens een rondleiding in onze showroom werd snel duidelijk dat de aanbouw een moderne uitstraling moest krijgen.


Serre in Naarden, Noord-Holland

Wist u dat wij niet alleen in Naarden, maar ook in uw omgeving een prachtige luxe schuifpui op maat kunnen realiseren? Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een luxe schuifpui op maat.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht

  Busscher duurzaam