Duurzaam en sterk

Door de naadloze overgang van uw woning naar de tuin kunt u eindeloos genieten. Met terras schuifwanden kunt u gemakkelijk binnen met het buitenleven verbinden. Ideaal tijdens een barbecue of andere gezellige bijeenkomsten. De schuifwanden bestaan uit duurzame materialen en geïsoleerd glas. Hierdoor behoudt u comfortabele temperaturen en kunt u volop genieten van het uitzicht.

Uniek ontwerp en uitvoering

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden bij uw woning maken we een uniek ontwerp. Met begeleiding tot aan de oplevering zorgen we ook voor een uitvoering op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden bij u thuis.

terras schuifwanden

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak







  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen