Geïsoleerde serre aanbouw langs de Vecht

Deze woning ademt buitenleven! Wij ontwierpen en plaatsten een geïsoleerde serre aanbouw met vouwwand in het mooie Breukelen langs de vecht. Deze wand verbindt de woonruimte met de tuin. Door het gebruik van lichte materialen en kleuren wordt het oog automatisch naar buiten getrokken. De glaselementen zijn geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling en zijn optimaal geïsoleerd.

Technische specificaties

 • Deze stijlvolle aanbouw is voorzien van een 6-delige vouwwand met triple veiligheidsisolatieglas.
 • De bewoners kunnen drie wanden naar links en drie wanden naar rechts schuiven.
 • Hierdoor ontstaat een loopdeur in het midden: de perfecte doorgang bij een vouwwand.
 • Aan de zijkant van de aanbouw zijn vier vaste puien geplaatst met Triple veiligheidsisolatieglas.
Serre vouwwand Breukelen

Het proces

Bij deze prachtige houten serreaanbouw hebben we, rekening houdend met de wensen van de bewoners, een ontwerp gemaakt voor een aanbouw met plat dak. Door middel van de hoge zwarte puien met TRIPLE isolatieglas in combinatie met een houten buitenaanzicht, oogt de aanbouw natuurlijk en strak. Bovendien zorgt de keuze van het interieur voor een Scandinavische uitstraling.


Aanbouw met vouwwand in Breukelen

Wilt u vanuit uw woning het buitenleven proeven? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht