Helaas zijn wij ook genoodzaakt beide showrooms zowel in Ootmarsum als Baarn te sluiten tot 9 februari 2021. Ondanks deze sluiting blijven wij uiteraard telefonisch en digitaal bereikbaar. Wij blijven u voorzien van prijsindicaties, tekeningen en informatie om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Voorbeelden van lichtstraten

Bent u op zoek naar een lichtstraat voor meer natuurlijke lichtinval en ruimtelijk effect? Busscher Serrebouw heeft diverse aluminium lichtstraten en houten lichtstraten opgeleverd. Laat u inspireren door de door Busscher Serrebouw opgeleverde projecten.

 

Een lichtstraat volledig naar uw wens

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten lichtstraten in diverse vormen en afmetingen. Denk aan een groot zadeldak, een piramide lichtstraat of een lessenaarsdak. De optimaal geïsoleerde lichtstraten worden gemaakt van hout of aluminium en zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3 dubbel) glas, eventueel zon- en warmtewerend. Waar u ook voor kiest, elke lichtstraat van Busscher Serrebouw is volledig maatwerk. Neem contact op voor advies op maat!

 

Voorbeelden van opgeleverde lichtstraten: