Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Voorbeelden van lichtstraten

Bent u op zoek naar een lichtstraat voor meer natuurlijke lichtinval en ruimtelijk effect? Busscher Serrebouw heeft diverse aluminium lichtstraten en houten lichtstraten opgeleverd. Laat u inspireren door de door Busscher Serrebouw opgeleverde projecten.

 

Een lichtstraat volledig naar uw wens

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten lichtstraten in diverse vormen en afmetingen. Denk aan een groot zadeldak, een piramide lichtstraat of een lessenaarsdak. De optimaal geïsoleerde lichtstraten worden gemaakt van hout of aluminium en zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of TRIPLE (3 dubbel) glas, eventueel zon- en warmtewerend. Waar u ook voor kiest, elke lichtstraat van Busscher Serrebouw is volledig maatwerk. Neem contact op voor advies op maat!

 

Voorbeelden van opgeleverde lichtstraten: