Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Luxe serre aanbouw met een klassieke teint in Apeldoorn

De serre met een achtdelige vouwwand vond zijn weg naar de gemeente Apeldoorn. Een serre met een doorlopende lichtstraat en een geïntegreerde open haard. De vouwwand is in één handomdraai verschuifbaar naar links én rechts, waardoor een loopdeur in het midden van de serre ontstaat. Dit systeem neemt minimale ruimte in beslag. Deze manier waarborgt het ruimtelijke effect van de tuin.

Om de warmte van de zon op een comfortabele manier te gebruiken is er gebruik gemaakt van zon- en warmtewerend triple glas in de lichtstraat. Dit lessenaarsdak loopt door in vaste puien, welke direct aan de woning zijn geplaatst.

Technische specificaties

 • Het dak van de serre in de vorm van een lessenaar, is verdeeld in drie vlakken. Deze is bijna 8 meter breed en voorzien van TRIPLE veiligheidsisolatieglas.
 • De geplaatste vouwwand is 2,7 meter hoog en bestaat uit vier deuren die naar links en buiten vouwen en vier deuren die naar rechts en buiten vouwen (van binnenuit gezien).
 • In deze 7,5 meter brede wand is HR++ veiligheidsisolatieglas geplaatst. Dit is isolerend dubbelglas, bestaande uit twee platen glas die door een zogenaamde afstandhouder aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden.
Luxe serre aanbouw Apeldoorn

Bekijk het interview met de bewoners

Het proces

In een karakteristiek dorp langs de Vecht in de buurt van Apeldoorn realiseerde Busscher Serrebouw deze unieke serre aanbouw. Het was de wens van de klant om meer buiten te leven. Om comfortabel te genieten van de tuin, een sfeervol gezelschap en het gave uitzicht. Met een groot terras, lekkere lounge en speeltoestellen voor de kinderen was de basis voor een comfortabel buitenleven gelegd.

De combinatie van strak serredesign en een luxe klassieke inrichting maken deze serre de ultieme plek om van het buitenleven te genieten. Karakteristiek aan deze serre zijn de flexibele glaswanden. Opgevouwen zorgen de glaswanden voor ruimte. Dicht zorgen ze voor warm woongenot bij wind of regen.


Ook genieten van het buitenleven?

Wilt u ook genieten van het buitenleven vanuit een serre aanbouw? Neem dan heel eenvoudig contact op met Busscher Serrebouw via de knop hieronder.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Wij waren op zoek naar een complexe vouwwand. Slechts weinig leveranciers durfden dat aan (en met nog minder leveranciers durfden wij het aan). Bij Busscher Serrebouw sprak men met kennis van zaken en vertrouwen over de mogelijkheden die ze boden. De plaatsing gebeurde door leuke mensen die zich verantwoordelijk voelden en aandacht hadden voor hun vak en het maatwerk dat daarbij komt kijken. De trots waarmee Busscher Serrebouw het eindresultaat opleverde is terecht. Tot in de kleinste details is de vouwwand afgewerkt. Wij zijn erg enthousiast over Busscher Serrebouw en bevelen hen van harte aan bij vrienden en bekenden.

  Peter , Hilversum (klantenvertellen.nl)