Kies uit diverse stijlen serres

Naast een glazen serre, zeer populair vanwege de luxe en moderne uitstraling, kunt u uit diverse stijlen serres kiezen die passen bij uw tussenwoning. Van de meer traditionele en klassieke houten serres tot aan de vernieuwde aluminium serres. Ook is een mix tussen hout en aluminium mogelijk. Zoals u merkt zijn de mogelijkheden bij Busscher Serrebouw eindeloos.

Wist u dat onze serres beschikken over hoge kwaliteit en hoge isolatiewaardes? De hoge isolatiewaardes zorgen voor warmte in de koude maanden en werken juist verkoelend in de warme maanden. Ideaal want zo geniet u het hele jaar door van uw serre aanbouw.

Informatie en kosten serre aanbouw tussenwoning

Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten van een serre aanbouw aan uw tussenwoning? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre aanbouw!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre aanbouw tussenwoning

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen