Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Serreaanbouw keuken in Borne

Een serreaanbouw in de keuken is dé oplossing om uw keuken meer ruimte en licht te geven. De glazen serre laat u genieten van uw tuin en het buitenleven, binnen de vertrouwde omgeving van uw huis. Daarnaast biedt het ruimte voor veelzijdige toepassingen. Zoals bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer, lounge- of hobbykamer. Deze bewoners hadden de wens hun keuken uit te breiden tot een woonkeuken.

Technische specificaties

 • Deze, ruim 3 meter lange, aluminium vouwwand is 3-delig.
 • Vanwege het HR++ veiligheidsisolatieglas is de serre optimaal geïsoleerd.
 • Het dak is uitgevoerd met warmte- en zonwerend isolatieglas en bestaat, net zoals de vouwwand, uit drie delen.
Serreaanbouw keuken vouwwand open

Het proces

De bestaande achter- en zijgevel zijn verwijdert en opgevuld met een staalconstructie, waardoor een comfortabel en ruimtelijk effect is bereikt. In overleg met de bewoners is een serre ontworpen met een vouwwand en lessenaarsdak.

Hun wens bestond uit het verruimen van de keuken, zodat het een lichte en zonnige plek zou worden met de eettafel als centraal punt. Daarbovenop wilden ze het buitenleven ‘beleven’, contact met de tuin was dus een voorwaarde. De eerste voorjaarszon tovert deze glazen serreaanbouw, inclusief vouwwand, om tot een zomers terras. Koelt het ’s avonds af? Dan blijft de serre een perfecte plek om heerlijk ‘buiten’ te zitten.


Glazen serreaanbouw in Overijssel

Denkt u al enige tijd na over een serreaanbouw om het buitenleven te beleven of om een comfortabel en ruimtelijk effect te bereiken in uw woning? U kunt vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht