Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Serreaanbouw met een vouwwand in Utrecht

Openstaande deuren nemen in veel gevallen teveel plek in bij een kleine tuin of balkon. In dat geval biedt een vouwwand een goede oplossing! Deze glazen wand vouwt zich namelijk in als een harmonica, waardoor u op een compacte manier een grote opening creëert naar uw tuin. Dit zorgt voor een open verbinding tussen binnen en buiten.

Technische specificaties

 • Deze serreaanbouw is optimaal geïsoleerd.
 • De 5-delige vouwwand is voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • Bestaande uit twee deuren die naar links en drie deuren naar rechts schuiven, hierdoor vormt de middelste deur een loopdeur.
 • De aanbouw is 4.8 m breed en 2.3 meter hoog.
 • De vijf naar buiten vouwende wanden bevatten plissé gordijnen.
 • Het lessenaarsdak heeft een helling van 7 graden en is verdeeld in vijf vlakken, uitgerust met TRIPLE isolatieglas.
serreaanbouw in Utrecht

Het proces

Onze klanten waren zoekende naar een serre van kwaliteit: een welke je alle seizoenen kunt gebruiken en zelfs volledig bij de woning kunt betrekken. De pensioen gerechtigde leeftijd zit er bij deze bewoners aan te komen, daardoor besloten ze de woning nog één keer te verbouwen om hier samen oud te kunnen worden. Kwaliteit, goede isolatie en bedieningsgemak stond hoog op de wensenlijst in combinatie met een betrouwbare serrebouwer inclusief bouwkundige kennis.


Geïsoleerde serre geplaatst in Utrecht

Wilt u ook gaan genieten van het buitenleven net zoals deze bewoners uit Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande formulier.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht